Wanneer je de naam NEO op google zoekt, dan hoor je veelvoorkomend dat NEO wordt betiteld als

NEO koers bullish continuation gaande

De NEO koers is dit jaar met een sterke rally bezig en steeg in slechts vijftien dagen tijd met meer dan 100%. NEO bewoog op 3 januari rond de $14 dollar, maar doorbrak gisteren de $28 dollar. Met de aankomende NEO 3.0 upgrade, die voor het eerste kwartaal van dit jaar gepland staat, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de NEO koers de $30 dollar doorbreekt.

Gemakkelijk en snel NEO kopen? Dat kan direct hieronder!

Als we de CEO van NEO, Da Hongfei, moeten geloven dan zal het dit kwartaal allemaal goed moeten komen met de lancering van NEO 3.0. De upgrade stond eigenlijk gepland voor kwartaal 4 van 2020, maar deze doelstelling kon echter niet behaald worden. De CEO zei het volgende hierover in oktober 2020:

“We bouwen en testen NEO 3.0 momenteel intensief. We liggen ongeveer op schema. We zullen NEO 3.0 mainnet in januari lanceren.”

NEO

Wat is NEO?

Wanneer je de naam NEO op google zoekt, dan hoor je veelvoorkomend dat NEO wordt betiteld als “China’s Ethereum”. NEO is een van de belangrijkste blockchain-platforms voor de ontwikkeling van slimme contracten en dApps.

Wat kunnen we van de koers verwachten?

We spraken met Daan van Beneluxcrypto over zijn visie op de NEO koers. Daan merkte op dat hij in zijn vorige analyse had aangegeven dat we een mooie stijging konden verwachten zodra we een close boven de getekende trendline maken. Dit is gebeurd en vervolgens zijn we 50% gestegen. Verder zei hij het volgende:

“We bevinden ons op dit moment boven de support van de fib 1.0, dit was voorheen een resistance, gisteren hebben we deze resistance met toegenomen volume doorbroken. Het is nu waarschijnlijk dat we een retest van deze support zullen maken en de stijging zullen voortzetten. Tegelijkertijd hebben we ook een trendline op de RSI doorbroken en verwachten wij dat we die lijn nu weer als support zullen testen. De Mac-D begint van kracht af te nemen dus dat is ook een bevestiging van een mogelijke daling.”

NEO koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN