Altcoins

Analist adviseert om deze 11 cryptocurrencies vast te houden

Een prominente cryptostrateeg en handelaar, in de branche bekend als Capo, die de ineenstorting van Bitcoin (BTC) in maart tot $4.000 correct wist te voorspellen, heeft aangegeven dat een nieuw altcoin-seizoen al in volle gang is, als je weet waar je moet zoeken.

Hij gaf aan dat de recente stijging van BTC naar een nieuw record van $28.888 genoeg ruimte creëert om een ​​hausse op de altcoin-markten te veroorzaken:

“De logica hierachter is dat een groot deel van de winst die met BTC wordt gegenereerd, naar altcoins vloeit. Bovendien voelen mensen zich prettiger bij het beleggen in risicovollere activa als de marktsituatie veel beter is en het algemene sentiment optimistisch is. De risicotolerantie is hoger.

Waarom denk ik dat het altseason is begonnen? Welnu, we hebben de eerste fase ervan al gezien sinds maart 2020, na het Black Swan-evenement (fase 1). Nu denk ik dat we gaan beginnen aan de tweede fase van het tweede altseason.”

Capo merkte verder op dat de marktstructuur van Ethereum ten opzichte van Bitcoin (ETH/BTC) laat zien waarom altcoins het potentieel hebben om bullish rally’s te lanceren. Hij zei het volgende, onder vermelding van de onderstaande grafiek:

ETH/BTC altcoins
Bron: CryptoCapo Twitter

“Als de ETH/BTC-grafiek bullish is, is het goed voor altcoins. Als de trend stijgt, is er waarschijnlijk een altseason. Wat ik op deze grafiek zie, is een sterke basis met mogelijke parabolische extensie, hetzelfde als LINK deed in 2018-2020.”

Capo blijft echter ook nog steeds optimistisch over Bitcoin, omdat hij aangaf dat hij van plan is om het komende jaar BTC samen met Ethereum en negen andere cryptocurrencies vast te houden:

“Enkele munten die ik in mijn bezit heb of zal houden in 2021:

BTC, ETH, NOIA (Syntropy), ZIL (Zilliqa), THETA, OCEAN, LINK (Chainlink), WAVES, BAL (Balancer), SNX (Synthetix), DOT (Polkadot).

Dit betekent niet dat ik niet optimistisch ben over andere crypto’s. De cycli van elk kunnen in de loop van de tijd veranderen, en ik zal sommige opnemen en andere weggooien.”

De handelaar gaf ook een waarschuwing aan zijn 32.000 volgers over investeren in altcoins:

‘Denk ik dat alle munten hard zullen pompen? Absoluut niet. Wat is shit blijft shit. Deze keer zul je verstandig moeten kiezen. Niet alle altcoins zullen gekke opbrengsten hebben.

Naar mijn mening zal wat dood is sinds 2017 dood blijven en niet herrijzen. Sommige munten zoals WAVES kunnen worden ingekocht, maar de meeste van deze oude munten zullen alleen willekeurige P&D’s (Pump en dump’s) doormaken. Het is tijd voor DeFi-gerelateerde projecten (gedecentraliseerde financiering), Web3 en Oracle.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN