Bitcoin koers kan verder stijgen door deze Coinbase trend

De Bitcoin (BTC) koers heeft sinds begin september een aanzienlijke stijging laten zien. De koers bewoog destijds rond de $10.000 en is inmiddels met 140 procent gestegen. Vorige week was een zeer succesvolle week voor BTC. Het doorbrak het psychologische niveau van $20.000, waarna het vervolgens doorsteeg naar een nieuw record van $24.000. De verkoopdruk van $24.000 was behoorlijk intens en na het doorbreken van dit niveau daalde Bitcoin snel weer onder de $24.000 om vervolgens een kleine pauze te nemen waarna BTC de consolidatiefase inging.

Toch blijft Bitcoin en de hele cryptomarkt tekenen van kracht zien. De volgende taak is om het psychologische niveau van $24.000 om te zetten naar support. Dit kan de prijsactie van BTC aanzienlijk versterken en ervoor zorgen dat de Bitcoin koers een stap verder omhoog kan realiseren.

Bitcoin koersstijging op komst door deze Coinbase trend

Een handelaar die voortdurend de markt in de gaten houdt is de kans op een nieuwe Bitcoin koers stijging op komst. Dit zou mede komen door de instroom op Coinbase van USDC whales. Hij merkte op dat de USDC stortingen op Coinbase in het verleden de Bitcoin koers hebben doen stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik denk dat $USDC whales op Coinbase weten hoe ze moeten spelen. Telkens wanneer deze whales geld storten op Coinbase, zal de $BTC-prijs waarschijnlijk stijgen. Er zijn recentelijk stortingen van USDC whales. Ik denk dat het een van de bullish signalen kan zijn.”

Bitcoin koers op weg naar $55.000

De bekende cryptocurrency analist Willy Woo, plaatste een update voor zijn 175.000 Twitter volgers. Hij bracht het Top Cap-traject van Bitcoin in kaart en zei:

“$100k is een belachelijk laag doelwit op het huidige traject. $55.000 is de volgende mijlpaal. “

Bitcoin koers

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!