Crypto Nieuws

Bitcoin koers bereikt wederom nieuwe all-time high van $24.085

Een paar dagen nadat Bitcoin (BTC) een nieuwe all-time high bereikt heeft, heeft de Bitcoin koers alweer een nieuwe recordhoogte bereikt. Zo bereikte de prijs van de koningsmunt vandaag een nieuw record van $24.085.

Hoewel de Bitcoin koers sindsdien weer wat gedaald is, is de koningsmunt vandaag nog steeds met 4,5% gedaald en staat op het moment van schrijven op $23.810 (€19.344).

Kunnen we nog hoger?

De grote vraag, na het behalen van een nieuwe all-time high, is altijd of we nog verder kunnen stijgen. De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe (ook wel bekend als CryptoMichaël op Twitter) denkt van wel. Hij gaf namelijk aan dat, hoewel een daling naar $18.500 niet uitgesloten mag worden, er nog meer ruimte is om verder te stijgen.

Hij gelooft dat $19.500 nu een kritiek niveau is geworden om vast te houden. Het volgende niveau van interesse is $25.800, wat de volgende marker voor een potentiële top zou kunnen zijn. CryptoMichaël schreef:

“Zulke verticale rally’s zijn niet lang houdbaar. Er zal dus op een gegeven moment een correctie plaatsvinden. Wanneer deze plaats gaat vinden is echter een pure gok, aangezien Bitcoin gemakkelijk naar $30.000 kan stijgen en dan een correctie van 30% kan zien.”

Andere analist verwacht scherpe daling

Hoewel het bereiken van een nieuwe all-time high natuurlijk goed nieuws is, verwacht een andere handelaar echter dat de cryptocurrency een scherpe instorting zou kunnen zien, na het opruimen van de liquiditeit op zijn recente hoogtepunten.

Een analist, @NebraskanGooner op Twitter, legde in een recente tweet uit dat er een grote kans is dat de Bitcoin koers de komende dagen omlaag duikt, waarbij de cryptocurrency een belangrijke liquiditeitsregio opruimt met een laatste rally naar meer dan $24.000. Hij zei het volgende, onder vermelding van de onderstaande grafiek:

“Bitcoin zou een andere pop hoger in de rode zone kunnen zien. Dit is waar ik trailing stops zou hebben op mijn longs als ik er een open had staan. Moet snel verschijnen. Kan daarna echter snel gaan dalen gaan. Anders zien we kopers het hoger duwen om door de weerstand heen te komen en dan gaan we vliegen.”

Wat verwachten jullie eigenlijk voor de Bitcoin koers? Een vervolging van de stijging of toch een daling? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN