Ethereum Nieuws

Stortingen op Ethereum 2.0 bereikt 192.000 ETH

Vanochtend plaatsten wij nog een artikel waarin duidelijk werd dat het aantal Ether (ETH) -stortingen op Ethereum 2.0 langzaamaan aan het toenemen is. In dat artikel kwam echter ook naar voren dat er gisteren nog ‘maar’ 129.000 ETH, van de 524.000 die nodig is, gestort was op de nieuwe Proof of Stake blockchain.

Dit betekent dat er in de komende dagen ongeveer 100.000 ETH per dag gestort moet worden om het target te halen, voordat de deadline afloopt. En hoewel dit een bijna onmogelijke taak lijkt, is het aantal stortingen vandaag toch flink toegenomen.

Om te beginnen heeft de medeoprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, zijn aantal ETH verdubbeld, waardoor hij nu in totaal op 6.400 ETH komt. Tevens zijn er veel andere stortingen binnengekomen en blijft de teller nu oplopen. Het totaal staat op het moment van schrijven nu op 192.000 ETH, echter blijft dit getal oplopen bij elke refresh.

Gisteren werd er in totaal ongeveer 40.000 ETH gestuurd, terwijl er vanochtend nog eens 40.000 ETH bijgekomen is. Dit betekent dat we vandaag een kans maken om de benodigde 100.000 per dag (of misschien wel meer) kunnen gaan halen, met Bitcoin Suisse, die vanaf het begin stortingen voor staking accepteert, alleen nog maar stortingen accepteert tot zondag middernacht UTC.

Deze vloedgolf van stortingen suggereert nu dat het minimum misschien op maandag of eerder zal worden gehaald, aangezien de lancering van Ethereum 2.0 nu zeer aanstaande is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN