Ethereum koers

Stortingen op Ethereum 2.0 nemen langzaamaan toe

De deadline voor de lancering van Ethereum 2.0 komt steeds dichterbij, echter kan het niet behalen van het minimale aantal Ether (ETH) op het depositocontract nog steeds roet in het eten geven. Het minimum staat op 524.000 ETH en afgelopen week was er nog ‘maar’ 100.000 gestort op de nieuwe Proof of Stake blockchain. Er zijn echter wel positieve tekenen die aantonen dat het nog haalbaar is.

Er is namelijk gisteren meer ETH gestort dan in de afgelopen vijf dagen samen. Zo werd er slechts 3.000 ETH gestort op donderdag, en de dag ervoor slechts 4.000 ETH. Gisteren werd er echter 22.000 ETH in gestort, waardoor het totaalbedrag gestegen is van 107.000 tot bijna 129.000.

Er moet gezegd worden dat er nog een lange weg te gaan is totdat het minimum van 524.000 ETH behaalt is, maar als het zich met dit tempo blijft vermenigvuldigen, dan gaan we het zeker halen vóór de deadline van 24 november.

De reden van deze stijging is waarschijnlijk dat veel mensen een afwachtende houding hebben aangenomen om op het laatste moment hun stortingen te doen. Dit omdat het aantrekkelijker is om zo min mogelijk ETH op de blockchain te hebben, aangezien er dan minder concurrentie is voor de beloningen die uitgegeven zullen worden via het PoS-algoritme van Ethereum 2.0.

Hoe dan ook, moeten de stortingen de komende vier dagen gemiddeld 100.000 ETH bedragen om aan het minimum te voldoen. Iets dat misschien onwaarschijnlijk lijkt, maar naarmate er meer ETH’s binnenkomen, zullen er meer en meer mensen/instellingen besluiten om ook mee te doen.

Wat denken jullie? Gaan we het target van 524.000 ETH halen of niet? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN