Bitcoin

Bitcoin prijs maakt zich klaar voor nieuwe stijging

De Bitcoin (BTC) prijs heeft dit jaar maar weer eens laten zien wat voor enorme kracht het heeft. Na een aanzienlijke daling in maart door de coronapandemie, is BTC weer helemaal ‘back in action’. Naarmate we dichterbij het nieuwe jaar komen, lijkt het steeds waarschijnlijker te worden dat de Bitcoin koers zijn patronen van 2017 mogelijk zal herhalen en de $20.000 zal bereiken. We mogen in ieder geval stellen dat we aardig op weg zijn om dit te behalen. Op het moment van schrijven beweegt de Bitcoin prijs $17.800 – € 15.100.

Bitcoin prijs op weg naar $19.000

Een cryptocurrency analist heeft onlangs opgemerkt dat de Bitcoin koers verder zal stijgen. Volgens de analist zal de koningsmunt richting de $19.000 stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek:

Bitcoin prijs

Dat de weg omhoog voor Bitcoin open ligt werd ook door deze analist bevestigd. In principe zou Bitcoin nog maar twee weerstandsniveaus over hebben voordat het nieuwe recordhoogtes bereikt.

“Slechts twee niveaus blijven over: $18.900 (highest weekly close) en $20.000 (ATH). 1.618 extensie @23.775k. “

Bitcoin prijs

We zien steeds meer dat analisten bullish worden op de Bitcoin prijs en zelfs suggereren dat Bitcoin een nieuwe all time high kan bereiken. Zo gaf Alan Masters onlangs aan dat je je Bitcoin maar beter kunt vasthouden dan verkopen. Volgens de analist kan de Bitcoin koers voor juni 2022 zelfs richting de $30.000 stijgen.

Analist: “Moeilijk om te geloven”

Velen zullen tot de dag van vandaag nog steeds niet kunnen geloven dat de Bitcoin prijs 8 maanden geleden tussen de $3.000 en $4.000 werd verhandeld. De coronapandemie zorgde voor een flinke daling op de crypto-markten en aandelen markten. Ook de bekende cryptocurrency analist, Josh Rager, kon het amper geloven en stond hier even bij stil. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Moeilijk te geloven dat Bitcoin 8 maanden geleden in de $3ks zat”

Bitcoin koers

Ben je benieuwd naar wat de Bitcoin prijs op korte termijn kan doen? Klik dan hier om de volledige Bitcoin analyse van de bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël te lezen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN