Ethereum koers

Ethereum koers moet $470 veiligstellen om verder te stijgen

De Ethereum (ETH) koers heeft de afgelopen periode een mooie stijging doorgemaakt, waardoor het een prijs van $478 bereikte. Echter heeft ETH problemen met verder stijgen, omdat het het resistance level van $470 niet weet te doorbreken. De Ethereum koers beweegt momenteel tussen een belangrijk prijsniveau van $440 en $470 en analisten merken op dat Ethereum de support van $470 zou moeten terugwinnen, om verder te kunnen stijgen.

Het is dus nog erg onduidelijk welke kant de Ethereum koers op wil en tot op heden heeft ETH nog geen duidelijke signalen afgegeven. Een cryptocurrency analist gaf onlangs aan dat hij goed in de gaten houdt naar welke kant Ethereum wil uitbreken. De analist merkte ook op dat ETH de support van $470 moet terugvorderen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“ETH verwierp dus de vorige move boven $465 en na het aantikken van $480 ging de koers weer omlaag. Vervolgens stapten kopers in om de belangrijkste LTF-ondersteuning van $450 te verdedigen. Momenteel zie je PA rond de $460 zweven, bears zijn waarschijnlijk nog steeds bang om hier grote posities aan toe te voegen.”

Ethereum koers

Analist: Ethereum koers op weg naar $380

Echter is niet iedereen bullish op Ethereum. Een cryptocurrency analist gaf aan dat het Ethereum twee keer niet is gelukt om door te breken, waardoor de analist denkt dat Ethereum op middellange termijn de top heeft bereikt. Hierdoor denkt hij dat Ethereum richting de $380-$390-regio zal dalen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik weet niet echt een leuke manier om dit te zeggen … maar Ethereum lijkt zijn top te hebben behaald.”

Ethereum koers

Gisteren plaatsten wij ook een gloednieuwe Ethereum koers analyse van BeneluxCrypto. Lees de volledige analyse hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN