Ethereum

Ethereum koers is nog steeds bullish en maakt zich op voor volgende stijging

De Ethereum (ETH) koers heeft de afgelopen maand goed gepresteerd en steeg eergisteren naar een koers van $476. De prijs lijkt echter te kampen met hindernissen in de buurt van $470. ETH is inmiddels goed boven de support levels van $450 en $455 gebleven en lijkt zich alsnog op te maken voor een volgende stijging richting $500. Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum koers rond de $470 (€395).

Volgende stijging in aantocht

Cryptocurrency-analist Josh Rager gaf onlangs aan dat de Ethereum koers waarschijnlijk nog meer zal stijgen, omdat ETH lijkt te sluiten boven een cruciaal support. Hij merkte op dat het belangrijk is dat Ethereum $482 moet omzetten naar support. Mocht dit gebeuren dan is de kans groot dat ETH richting $500 zal stijgen.

“Net onder de daily high – op zoek naar een break en sluiten boven $482 voor $500+. ETH is sinds juli 2018 niet boven $500 geweest.”

Bitcoin koers

Ethereum koers richting $540

Ook werd er onlangs door een andere cryptocurrency-analist, Crypto Rand, opgemerkt dat Ethereum een bullish pennant vormt en de kans groot is dat ETH richting $540 dollar kan stijgen. De analist plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ethereum | Ik hou het simpel. Het is bullish.”

Ethereum koers

Nieuwe support tussen $450-$460

We spraken ook met Daan Beneluxcrypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over de Ethereum koers. Hij gaf aan dat hij het volgende verwacht:

“#ETHUSDT de nieuwe support is het gebied tussen de $450-$460 gebied. Daar zit overigens de fib 1.618. Verder valt wel op dat we een rising wedge aan het vormen zijn, dus dat is wel iets om in de gaten te houden. Zolang #BTCUSDT boven de $16.000 blijft verwachten we echter wel dat we met #ETHUSDT boven de $450 zullen blijven. De eerstvolgende resistance is the $475 en dat zal dan ook de volgende target zijn.”

Ethereum koers
Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN