Bitcoin Frank Muller

Bitcoin koers kan komende dagen stijgen tot boven de $14.500, aldus analist

De Bitcoin koers heeft deze week weer een sterke opleving gehad. Op het moment van schrijven van dit artikel wordt BTC verhandeld voor $13.750, wat $500 boven het wekelijkse dieptepunt van $13.200 is. De koers wist gisteravond zelfs even boven de $14.000 uit te breken, echter hield dit niet lang stand.

Hoewel de koningsmunt weer wat teruggevallen is, denken verschillende prominente analisten toch dat de cryptocurrency de komende dagen verder gaat stijgen. Zo deelde een bekende handelaar, die in de afgelopen maanden één van de meest nauwkeurige fractal-analisten is geweest, dat de Bitcoin koers in de komende 24 tot 48 uur zou kunnen stijgen tot boven de $14.500.

De handelaar, @CryptoKaleo op Twitter, plaatste de onderstaande grafiek kort nadat Bitcoin dinsdagavond $14.000 had aangetikt. Zoals de onderstaande grafiek laat zien, blijft BTC in een duidelijke uptrend en handelt het in een bullish fractal.

Bron: CryptoKaleo Twitter

Deze handelaar voorspelde de afgelopen maanden met fractals een aantal prijsontwikkelingen van BTC, waaronder de rally in de zomer. Zijn historische nauwkeurigheid versterkt het idee dat Bitcoin binnenkort zal gaan stijgen naar $14.500, wat een nieuw meerjarig hoogtepunt zal zijn.

Acceptatie neemt ook toe

Ook trends op de keten versterken het gevoel dat de Bitcoin koers vanaf hier zal gaan stijgen. De vooraanstaande on-chain analist, Willy Woo, merkte onlangs op dat de koningsmunt een sterke stijging in gebruikersacceptatie heeft gezien, ondersteund door nieuwe kopers van Bitcoin. Hij zei het volgende op Twitter:

“De mate van acceptatie van Bitcoin-gebruikers is vorige maand een stap omhoog gegaan. Deze laatste ronde van bullish prijsactie werd ondersteund door organische kopers. Interessant genoeg gebeurde het VÓÓR de aankondiging van PayPal.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN