Binance Nieuws

Binance kondigt tweede financieringsronde aan voor 5 nieuwe DeFi-projecten

Na de recente aankondiging van Binance dat het 5 DeFi-projecten financieel zou gaan ondersteunen, heeft de bekende cryptocurrency exchange gisteren aangekondigd dat het een tweede batch aan blockchain-projecten zal gaan financieren.

Deze financieringen zijn onderdeel van het acceleratorfonds van het bedrijf van $100 miljoen, dat in september van dit jaar werd gelanceerd. In totaal ondersteunt het fonds nu 11 projecten die voortbouwen op Binance Smart Chain, de onlangs gelanceerde blockchain van het bedrijf die zich concentreert op smart contracts en DeFi.

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

De nieuwe projecten die het bedrijf gaat ondersteunen omvatten een gedecentraliseerd NFT-veilingplatform, Bounce, dat OTC-handel, tokenverkoop en NFT-veilingen on-chain biedt. Andere projecten die financiering zullen ontvangen zijn onder meer een DeFi chart & DeFiStation, Gitcoin en JustLiquity-protocol. Binance koos ook voor PARSIQ – een leverancier van “IFTTT” (IF This Then That) programmeerbaarheid voor BSC.

De beurs beweerde eerder dat meer dan 180 projecten het acceleratorfonds hadden aangevraagd, maar in de eerste ronde koos het slechts zes DeFi blockchain-platforms zoals AnySwap, Arkane Network, BakerySwap, Bitquery, Proxima en PancakeSwap, waaraan Binance “tastbare financiële kansen” zou leveren.

De CEO van Binance, Chang Peng Zhao (CZ), heeft aangegeven dat de financiering van dergelijke ontwikkelaars een manier was voor Binance om in gedecentraliseerde finance te stappen, gezien de huidige hype omtrent DeFi. Daarnaast zou het de gebruikers van de beurs toegang geven tot veel van de DeFi-projecten via de Binance Smart Chain.

Naast het financieren van de nieuwe projecten, riep Binance op tot meer aanvragen en zei:

“We zijn op zoek naar meer innovatieve DApps uit verschillende categorieën, zoals synthetix, derivaten, voorspellingsmarketing, aggregators en meer.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN