Ripple koers kan op korte termijn flink stijgen, volgens analist

De Ripple (XRP) koers begon begin juli aan een mooie opleving en verdubbelde zijn koers in een maand tijd met bijna twee keer. XRP steeg van $0,175 naar $0,32, echter gooide Bitcoin (BTC) begin september roet in het eten waardoor de Ripple koers in een paar dagen tijd naar $0.23 daalde.

Op het moment van schrijven beweegt de Ripple koers rond de $0.239 op Binance.

(Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting)

Ripple koers kan Ethereum overtreffen

Echter lijkt de Ripple koers zich weer te herstellen en op te maken voor een nieuwe beweging omhoog. Een cryptocurrency analist beweert zelfs dat Ripple flink kan stijgen op zijn Ethereum handelspaar, wanneer de volgende rally van de bullmarkt wordt hervat. Op Twitter gaf hij aan dat het XRP / ETH-paar een bullish marktstructuur weergeeft.

“Mensen beginnen het op te merken. Ik zeg het nog een keer – verwacht dat XRP de komende maanden beter zal presteren dan ETH. Heeft niets te maken met de fundamentele of mijn affiniteit met een van beide munten – de grafieken laten het zien.”

Bron: The Scanalyst / Twitter

Voordat de Ripple koers zijn bullish potentieel kan laten zien, gelooft Credible Crypto dat de Bitcoin koers eerst een sleutelniveau moet terugwinnen.

“Over de hele linie krijgen we wat opluchting. $BTC waarschijnlijk richting $10.650, $ETH richting $360. Doorbreek die niveaus en de bodem kan geweest zijn. Als Bitcoin dat niet doet, dan krijgen we nog een laatste daling. Hoe dan ook, naar mijn mening is het ergste nu voorbij.”

Bron: Twitter

Andere cryptocurrency analisten hebben aangegeven dat de Bitcoin koers boven de psychologische grens van $10.000 moet blijven bewegen om te bevestigen dat het in een bull-trend blijft.

XRP zal andere altcoins wegvagen

Cryptocurrency investeerder CryptoWhale, gelooft dat Ripple uiteindelijk bijna elke andere altcoin zal wegvagen. In verschillende Twitter berichten vertelt hij zijn 34.000 volgers dat XRP een van de laatste cryptocurrencies zal zijn die zal overblijven, zodra de crypto-industrie een nieuwe fase van regelgevend toezicht en acceptatie ingaat. Hij tweette het volgende:

Bron: Twitter

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!