Bitcoin prijs

Bitcoin zal ‘op korte termijn’ een nieuwe all time high bereiken zegt Max Keiser

De financiële journalist Max Keiser heeft aangegeven dat de Bitcoin (BTC) koers nieuwe recordhoogtes zal bereiken. Bovendien zei hij dat de Amerikaanse dollar zo zwak aan het worden is, dat zelfs Warren Buffet uit de valuta zal stappen.

Bitcoin koers zal nieuwe all time high bereiken

Op Twitter plaatste hij een bericht waarin te zien was dat veilige havens aanzienlijk beter zouden presteren dan fiat.

“Buffett’s verhuizing naar Japan, samen met zijn $GOUD investering, bevestigt dat hij uit $USD stapt. $USD daalt en staat op het punt belangrijke ondersteuning te breken. Bitcoin – Goud – Zilver. Zullen allemaal op korte termijn een nieuwe ATH maken.”

Bron: Twitter

Max Keiser reageerde op Buffett’s verhuizing naar Japanse activa. De Amerikaanse zakenman investeerde 5%, met een totale waarde van $6 miljard, in de vijf grootste handelsbedrijven van het land. Dit volgens een publicatie op Reuters.

“De vijf belangrijkste handelsbedrijven hebben veel joint ventures over de hele wereld en zullen er waarschijnlijk nog meer hebben. Ik hoop dat er in de toekomst kansen voor wederzijds voordeel zullen zijn”, aldus de publicatie.

De bekendmaking kwam dagen na het nieuwe beleid, en na dat de centrale bank had bekendgemaakt om de inflatie hoger op te laten lopen dan het standaarddoel van 2%. Iets dat zwaar drukte op de dollar en wat positief kan zijn voor de Bitcoin koers.

BTC voorspellingen

Max Keiser had het in zijn tweet over dat Bitcoin een nieuwe all time high zal bereiken. Volgens Vinny Lingham, de chief executive van crypto-startup Civic, is de kans groot dat de Bitcoin koers binnenkort in ieder geval zal gaan stijgen tot $15.000. Wat Bitcoin weer een stukje dichterbij een all time high brengt. De Amerikaanse cryptocurrency-investeerder Tyler Howard Winklevoss ging nog veel verder met zijn voorspelling. Hij gaf aan dat de Bitcoin koers kan stijgen tot $500.000.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN