CoinMarketCap lanceert leerprogramma waardoor je cryptocurrencies kan verdienen

CoinMarketCap – de aanbieder van crypto-marktdata die onlangs is overgenomen door de grootste cryptocurrency-beurs Binance – heeft “Earn” gelanceerd, een Coinbase Earn-achtig programma waarbij je beloningen kan krijgen terwijl je over bepaalde projecten leert.

Met CoinMarketCap Earn kunnen gebruikers educatieve video’s van ondersteunde blockchain-projecten bekijken, een quiz doen en beloningen verdienen. Het is echter zo dat je maar slechts $10 aan tokens per project kan verdienen. Dit is een stuk lager dan het leerprogramma vanuit Coinbase.

Het eerste ondersteunde project op CoinMarketCap Earn is Band Protocol, een cross-chain data-oracle-provider die wordt ondersteund door Binance en Sequoia Capital. Een totaal van $160.000 aan BAND-tokens zijn beschikbaar gesteld voor het verdienprogramma.

Een woordvoerder van CoinMarketCap vertelde The Block dat het programma naar verwachting twee projecten per maand zal hosten. Elke projectcampagne duurt acht dagen, met een bepaald aantal tokens voor het oprapen.

De blogpost vanuit CMC gaf het volgende aan:

“Door een platform te bieden om CoinMarketCap-gebruikers te informeren over cryptoassets, kan CoinMarketCap de kennis over de crypto-industrie vergroten – wat het doel ondersteunt om de cryptorevolutie inzichtelijk te maken.

In de toekomst zal CoinMarketCap Earn meer crypto-projectcampagnes toevoegen, met nog meer video’s en quizzen.”

Op de vraag waarom Binance het Earn-programma niet zelf rechtstreeks lanceerde, zei de woordvoerder van CoinMarketCap dat de twee bedrijven “afzonderlijke entiteiten” zijn. Binance nam CoinMarketCap eerder dit jaar over, toen wij het nieuws op onze website plaatsten. Binance moest hiervoor wel diep in de buidel tasten, aangezien de deal, naar verluidt, $400 miljoen gekost heeft.

Zoals gezegd heeft de bekende Amerikaanse crypto-beurs Coinbase ook een “Earn” -programma. Het beloningsprogramma van de beurs ondersteunt momenteel zes crypto-activa: XLM, ZEC, BAT, ZRX, EOS en DAI. Ben je geïnteresseerd in het Coinbase programma, maar heb je nog geen account? Meld je dan aan door hier te klikken!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!