Binance 2.0

Binance koopt CoinMarketCap over voor een niet genoemd bedrag

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Binance heeft aangekondigd dat het de acquisitie van CoinMarketCap, ‘s werelds meest gerefereerde site voor het volgen van cryptocurrency-gegevens, heeft afgerond.

Binance heeft de afgelopen jaren verschillende overnames over de hele wereld gedaan om cryptocurrency toegankelijk te maken voor mensen. Eerder werd gespeculeerd, ook door ons, dat Binance een deal van $400 miljoen sloot om CoinMarketCap te verwerven, maar de officiële verklaring bevestigde dat niet.

Verandering in het bedrijfsmodel van CoinMarketCap

Volgens verschillende nieuwsberichten overweegt Binance een belangrijke modelwijziging in het bedrijfsmodel van CoinMarketCap, waarbij wordt overgeschakeld van een op advertenties gebaseerd model naar een abonnementsmodel.

De CEO van Binance Changpeng Zhao zei dat het kern-DNA van CoinMarketCap sterk is afgestemd op de ethiek en cultuur van Binance, van de integriteit tot de waarde van vrijheid, transparantie en gebruikersgerichtheid. Hij voegde eraan toe dat ze enthousiast zijn om nauwer samen te werken met CoinMarketCap, één van de meest geciteerde bronnen voor cryptocurrency-prijzen en het handelsvolume van beurzen.

Brandon Chez komt terug als CEO

Volgens de officiële aankondiging, als onderdeel van de transitie, treedt CoinMarketCap-oprichter Brandon Chez terug als CEO, nadat hij het bedrijf zeven jaar heeft geleid. Carylyne Chan, de huidige Chief Strategy Officer van CoinMarketCap, is benoemd tot interim-CEO. CoinMarketCap heeft aangegeven dat ze onafhankelijk zullen blijven opereren en dat Binance geen eenzijdige beleidswijzigingen kan doorvoeren.

Heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN