Huobi betreed nu ook DeFi-markt en zet Wall Street-veteraan aan het roer

De bekende, in Singapore gevestigde, crypto-beurs Huobi is van plan om de DeFi-markt te betreden met Huobi DeFi Labs. Dit is echter niet het enige grote nieuws. Het platform zal namelijk worden beheerd door een voormalig bankier bij UBS, Sharlyn Wu.

De aanhoudende gedecentraliseerde financiering (DeFi) -boom heeft de populaire cryptocurrency-beurs ertoe aangezet om een ​​DeFi-georiënteerd platform op te richten. Het platform heeft als doel de bedrijfsactiviteiten in de sector te verbeteren en zal worden geleid door de aangetrokken Wall Street-veteraan.

De oprichting van het Huobi DeFi Labs-platform zal dus in feite het bedrijf in staat stellen onderzoek te doen, te investeren en verdere toepassingen te bouwen in de DeFi-ruimte.

Met dit nieuwe platform wil de populaire beurs “in de toekomst een beter financieel systeem bouwen in samenwerking met de wereldwijde crypto- en DeFi-gemeenschap”.

Oprichter en CEO van Huobi Group, Leon Li, zei het volgende:

“Met Huobi als de toonaangevende crypto-financiële dienstverlener in Azië en wereldwijd, is het onze missie om de beste crypto-financiële producten en diensten aan onze gebruikers te bieden, ongeacht of het CeFi (gecentraliseerde finance) of DeFi is.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

We zijn verheugd om deel te nemen als onderdeel van het wereldwijde DeFi-ecosysteem en wij zullen zeer vereerd zijn om met de wereldwijde gemeenschap samen te werken om de best mogelijke ondersteuning te bieden.”

Als onderdeel van de investeringscomponent van Huobi DeFi Labs komt een aangewezen investeringsfonds dat wordt beheerd door het platform. Het bedrijf is van plan om “tientallen miljoenen dollars toe te wijzen” aan toekomstige projecten die het potentieel aantonen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de sector.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!