bitcoin-whale

Bitcoin-whales verplaatsden bijna 14.000 BTC in 3 uur

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Whale Alert, een Twitter-bot die grootschalige cryptocurrency-transacties volgt en rapporteert, meldde dat Bitcoin-whales binnen een paar uur meer dan 14.000 BTC hebben verplaatst. Het Twitter-account specificeerde dat bijna 11.500 BTC de crypto-beurzen Coinbase en Binance verlieten, terwijl 2.500 BTC op weg was richting de crypto-beurs Bitstamp.

Wat is een whale?

Een crypto-whale is een investeerder of een portemonnee die een groot deel van een bepaald crypto-activum bevat. Whales- of grootschalige transacties worden door velen in de cryptogemeenschap gevolgd en worden vaak beschouwd als een indicator van waar de prijs naartoe gaat.

Zo worden grote transacties in de richting van beurzen beschouwd als een bearish signaal, terwijl bewegingen vanuit beurzen naar wallets als bullish worden beschouwd.

1xbit

Bijna 10.000 BTC verliet Coinbase

Coinbase zag de hoogste crypto-uitstroom op 5 juni, waarbij 9.859 BTC de beurs verliet naar anonieme adressen. De verhuizing vond plaats in drie transacties met respectievelijk 1.859, 2.000 en 6.000 BTC. Het totale bedrag is meer dan $95 miljoen waard tegen de huidige handelsprijs. De reden van deze verplaatsing lichten we straks toe in een ander artikel.

Ondertussen zag Binance gemengde transacties toen 3.200 BTC ($31.029.568) naar richting de beurs verplaatst werd, terwijl 4.900 BTC ($47.514.026) op 5 juni de beurs verliet.

Er werd ook gemeld dat Bitcoin-whales 2.500 BTC ($ 24.241.850) naar Bitstamp en 1.174 BTC ($ 11.383.972) verplaatsen naar de crypto-beurs OKEx.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN