Bitcoin

Bitcoin (BTC) ter waarde van $139,6 miljoen verplaatst

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het is vast niemand ontgaan dat de Bitcoin (BTC) koers de afgelopen dagen erg volatiel is geweest. De koningsmunt steeg boven de psychologische grens van $10.000, maar dat feestje duurde niet lang, want gisteren kwam hier snel een einde aan toen de Bitcoin koers op BitMEX daalde naar $8.600. Hebben de whales ons wellicht iets te vertellen?

14.722 Bitcoin verplaatst

Het Twitter kanaal Whale Alert dat dagelijks toezicht houdt op de miljoenen blockchain-transacties, heeft een transactie gespot van 14.722 BTC ter waarde van $139,6 miljoen. Deze werd in gang gezet tussen twee wallets van onbekende oorsprong.

1xbit

Ethereum ter waarde van $173,2 miljoen verplaatst

Gisteren werd er ook een flink aantal Ethereum (ETH) verstuurd vanuit crypto exchange Bithumb, naar nog onbekende wallets.

50 BTC verplaatst uit wallet van 2009

Het nieuws ging op 21 mei rond dat een Bitcoin-portemonnee, die voor het eerst in 2009 werd geopend, plotseling 50 BTC heeft verplaatst in één transactie. Hierdoor is er veel speculatie ontstaan over wie de eigenaar zou zijn van deze, en sommigen suggereerden zelfs dat het Satoshi Nakamoto zou kunnen zijn.

Wat je misschien ook leuk vindt:

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op BinanceΒ en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN