Ether-futures

Aantal Ethereum whale-adressen bereikt hoogtepunt & koers analyse

De Ethereum (ETH) koers is de afgelopen weken gestagneerd en het lijkt erop dat noch de bulls als de bears de trekker willen overhalen. Dit heeft echter nieuwe investeerders niet ervan weerhouden het digitale bezit in te kopen.

Het is namelijk zo dat, volgens een recent rapport van Santiment, het aantal whale-adressen van ETH een hoogtepunt van 10 maanden bereikt hebben. In een tweet, die vandaag geplaatst werd, zei het analysebedrijf het volgende:

“Het aantal ETH whale-adressen heeft net een 10-maandelijks hoogtepunt bereikt, met een cumulatief bezit, van de top 100 niet-beurswallets, die nu meer dan 21,8 miljoen aan Ethereum bezitten (ongeveer $4,5 miljard tegen de huidige prijs).

Dit is het grootste collectieve saldo dat ooit gehouden is door de top 100.”

Top-Ethereum-adressen zijn de afgelopen 5 maanden aanzienlijk gegroeid, hoewel de huidige Ethereum koers in principe hetzelfde is als in september 2019. Het rapport stelt ook dat, in de afgelopen twee dagen, de top ETH-adressen ongeveer 145.000 meer ETH aan hun bezit hebben toegevoegd.

Ethereum koers update door CryptoCoinTalk

Bron: TradingView

Ondanks de wekenlange sideways actie, zien de kortetermijnvooruitzichten van de Ethereum koers er nog steeds bullish uit en probeert het momenteel $215 en $220 te breken. Dit zijn cruciale weerstandsniveaus die Ethereum tot $250 kunnen duwen, mits ze verbroken worden.

Bron: TradingView

Voor wat we nu zien gaan we richting de resistance. Als we deze breken gaan we richting de $250.

Bron: TradingView

Bij het breken van deze ALT index kunnen we een mooie stijging gaan zien op ETH maar ook op de andere major alts.

Het ziet er dus postief uit voor Ethereum, mits hij het belangrijke ondersteuningsniveau weet te behouden. Dit in combinatie met het hoogtepunt in het aantal whale-adressen, doet ons vermoeden dat de $250 om de hoek kan staan (geen financieel advies).

Wil je meer van dit soort analyses en voorspellingen? Volg CryptoCoinTalk dan op Twitter door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN