Bitcoin koers analyse

Benelux Crypto Trading Room: XLM koers analyse (deel 3)

Allereerst willen we Daan van Benelux Crypto bedanken voor deze analyse. We willen jullie dan ook vragen om hem te supporten en zijn Telegram-kanaal te volgen. Dit kan je doen door hier te klikken!

Door: @MSdaan (Co-owner & Technical Analyst van Benelux Crypto Trading Room )

Vorige week hebben we een analyse van XLM/BTC gemaakt en deze week zullen we een vervolg daarop doen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in short en mid-term analyses zullen wij voornamelijk met de 4hr en de daily werken. We zullen de analyse afsluiten met onze verwachting voor de short/mid-term. Dit zijn natuurlijk géén buy of sell signals.

Daggrafiek XLM/BTC (clean chart)

XLM koers daggrafiek

Precies een week geleden, gaven de charts gemixte signalen af maar nadat we de indicatoren tegenover elkaar afwogen, concludeerden we dat een move omhoog waarschijnlijker was dan een move omlaag. De EMA-200 (daily), de 800 satoshi zone, gevolgd door de 900 ( fib 0.236 daily) waren de 3 resistances die we in de gaten hielden en deze zijn nog steeds valide.

4-uur-grafiek XLM/BTC

XLM koers 4-uur-grafiek

Mocht de huidige support het niet houden en we een 4hr close onder de 700 maken, verwachtten we dat we de diagonale resistance (op de daily chart) zouden testen. Het is nu een week later en de key support level houdt het nog steeds goed vol en blijft dus een belangrijke zone die we in de gaten houden.

Daggrafiek XLM/BTC

XLM koers daggrafiek

Wat opvalt op de daily is dat we tegen de middelste Bollinger Band aanzitten en dat deze als resistance dient. Vlak daarboven hebben we de EMA-200 lijn die we nog steeds in de gaten houden, ook deze lijn zal als resistance dienen.

De Mac-D en de RSI zien er echter wel bullish uit op de daily. Op de 4hr zien we dat de RSI nog steeds een mooie trend volgt. De Mac-D op de 4hr begint er wel bearish uit te zien: we staan namelijk op het punt een bearish cross te maken, dit zou op een pullback (op de korte termijn) kunnen wijzen.

Verder zijn er géén bijzonderheden te observeren en staan we nog steeds achter de conclusie die we vorige week schreven: bullish voor de short-term zolang de huidige support het houdt. Echter willen we de aankomende week wel een sterke move met toegenomen volume zien omdat de huidige support al meerdere malen is getest en steeds zwakker wordt.

Wil je meer van dit soort analyses en voorspelling? Check dan ons Telegram kanaal op: https://t.me/beneluxcrypto of klik op de logo hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN