Binance BitMEX

Binance Futures verzekeringsfonds gaf $13 miljoen uit om gebruikers te beschermen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het verzekeringsfonds van Binance, dat zijn gebruikers beschermt tegen auto-deleverage-liquidaties op het Binance Futures-platform, gebruikte meer dan $13 miljoen tijdens de meest recente Bitcoin-crash. De uitwisseling heeft verklaard dat het van plan is om $30 miljoen meer toe te voegen aan het fonds, zodat haar handelaren beschermt blijven.

Het verzekeringsfonds is ontworpen om gebruikers te beschermen in tijden van sterke prijsvolatiliteit en auto-deleverage-liquidaties. Gisteren verloor Bitcoin (BTC) ongeveer 20% van zijn waarde in minder dan 10 minuten, aangezien de prijs van iets minder dan $10.000 naar ongeveer $8.000 ging, voordat hij terugkeerde naar zijn huidige handelsniveau.

Hierdoor besteedde Binance’s verzekeringsfonds ongeveer $13 miljoen om gebruikers te beschermen tegen liquidaties. Op 10 mei had het fonds namelijk meer dan $21 miljoen aan USDT beschikbaar, maar op 11 mei was dit aantal drastisch verminderd tot $7,7 miljoen. Dit blijkt uit de beschikbare middelen van het fonds.

Binance voegt $30 miljoen toe aan het fonds

In een officiële aankondiging van Binance op Twitter, gaf de beurs echter aan dat zij van plan zijn om een ​​extra $30 miljoen in het verzekeringsfonds injecteren. De beurs tweette:

“Het BinanceFutures Insurance Fund gebruikte gisteren meer dan 13.000.000 USDT om gebruikers te beschermen tegen verdere ADL’s.

We zullen een extra 30.000.000 USDT in het verzekeringsfonds injecteren, bovenop de 7.500.000 USDT die we op 30 april hadden toegevoegd, om zo onze gebruikers te ondersteunen en te blijven beschermen.”

Het belang van dergelijke fondsen neemt toe voor de handelsgemeenschap. De Bitcoin koers is bijzonder volatiel en schommelingen van 20% zijn niet ongebruikelijk. In tijden als deze is het belangrijk om de juiste mechanismen in te bouwen om handelaren te beschermen.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN