Brave

Binance en Brave werken samen om gebruikers vanuit hun browser te laten handelen in cryptocurrencies

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het privacygerichte blockchain-webbrowser Brave is een samenwerking aangegaan met crypto exchange Binance. Het doel is om gebruikers op zijn nieuwe tabbladpagina te laten handelen in cryptocurrencies. Dit meldde Brave in een persbericht.

Bron: Brave

De Binance-widget die in de Brave-browser is ingebouwd biedt gebruikers de mogelijkheid om in te loggen op hun Binance account. Gebruikers kunnen cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) verzenden en ontvangen. Daarnaast kunnen ze het saldo van hun wallet bekijken.

Bron: Brave

De nieuwe functie is een native widget die gebruikmaakt van de Binance-API en geen gegevens laadt van de Binance-server. Dit betekent dat de privacy van gebruikers wordt beschermd.

Brendan Eich, CEO en mede-oprichter van Brave, zei het volgende:

“Handel in cryptocurrency kan een ontmoedigende taak zijn voor gebruikers die niet bekend zijn met dergelijke activa, dus het integreren van Binance in de Brave browser maakt het proces naadloos en eenvoudig.”

hij voegde er het volgende aan toe:

“Door een toonaangevende exchange zoals Binance rechtstreeks in de browser te brengen, neemt Brave de handel in cryptocurrency mainstream en stelt het gebruikers in staat om gemakkelijk transacties uit te voeren.”

Wat is Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden in cryptocurrency.

Heb je de browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Brave

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN