Ethereum

Ethereum koers kan richting de $100 dalen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin (BTC) en de crypto-markt zijn de afgelopen dagen en weken stevig verstrikt geraakt in de onstuimige volatiliteit, waarbij altcoins, zoals Ethereum (ETH), Bitcoin volgden. Hierdoor heeft Ethereum, dat onlangs een sterke opleving kende, een deel van deze recente winsten ongedaan gemaakt.

Een analist die wij goed kennen, genaamd CryptoMichaël, merkte op dat de Ethereum koers, in zijn recente rally, zijn belangrijkste high-frame-weerstand op $150 heeft kunnen aantikken, waarbij zijn krachtige afwijzing hier een ernstig teken is van wat er komen gaat.

Op het moment van schrijven handelt Ethereum voor een koers van $132, wat een opmerkelijke daling betekent van de dagelijkse hoogtepunten van meer dan $150 die werden bereikt op het hoogtepunt van de recente opleving.

Na een opwaartse doorbraak van deze consolidatieperiode, steeg de ETH koers tot $153 in combinatie met de stijging van Bitcoin naar $6.900. Het lijkt er echter nu op dat Ethereum in nieuwe zijwaartse handel verstrikt geraakt is, aangezien de koers tussen $130 en $135 varieert.

CryptoMichaël, de crypto-analist die o.a. voor CryptoBenelux en Cointelegraph schrijft, merkte het volgende op:

“Ik verwacht meer testen van deze ondersteuning te zien. Prachtige stijging naar het target van $152-153. Hij stuiterde op de $120 zone en verwierp de $135 onmiddelijk. Mogelijk een rally naar $140-144, maar ik verwacht daarna $103-107 te zien. De voorkeur verandert door de break en flip van $140-143.”

Omdat de Ethereum koers, tijdens de recente opwaartse trend, werd afgewezen op de $150, lijkt het erop dat een grote daling op handen is, die de koers richting de $100 zou kunnen brengen.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN