Stablecoins USDT

Tether CTO zal het verhaal vertellen over USDT stablecoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De CTO van Tether en Bitfinex is van plan om de achtergrond van de stablecoin toe te lichten op een komende conferentie. Dit terwijl er nog lopende rechtszaken zijn rond de controversiële stablecoin Tether (USDT). Dit meldde CryptoCompare in een blogbericht.

De toelichting zal gebeuren tijdens een keynote speech op de CryptoCompare Digital Asset Summit in Londen op 10 maart. Bitfinex en Tether CTO Paolo Ardoino zal uitleg geven over ‘Het verhaal van het ontstaan en het succes van Tether’.

Hoewel Tether nog steeds verstrikt zit in een ingewikkelde juridische strijd, vindt de CTO van het bedrijf dat de stablecoin op zijn best is. Paolo Ardoino zei:

Door voortdurende innovatie is Tether sterker dan ooit. Ik ben verheugd om een overzicht van ons verhaal tot nu toe te delen en een kijkje te geven in onze mooie plannen voor de toekomst.

Bitfinex en Tether aanklachten

In 2019 is er twee keer een aanklacht ingediend tegen crypto-exchange Bitfinex en Tether.

  1. Tether en Bitfinex aangeklaagd voor manipulatie
  2. Tether en Bitfinex wederom aangeklaagd voor manipulatie

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN