Ripple

Decentraland houdt ICO in 2017 en opent zijn platform

Decentraland, een virtual reality game gebouwd op de Ethereum blockchain, heeft zijn platform bijna drie jaar na zijn ICO geopend. Het project haalde in 2017 meer dan $20 miljoen op. Dit meldde Bloomberg op 20 januari.

Gebruikers kunnen in het spel virtueel onroerend goed kopen in de vorm van een non-fungible token (NFT), genaamd LAND. Naar verluidt hebben gebruikers in de afgelopen tien dagen $1 miljoen aan virtueel onroerend goed gekocht.

Het project verhandelt bijvoorbeeld al meer dan 10 keer meer virtueel eigendom dan CryptoKitties. De beroemde verzamelbare virtuele katten. Een spel dat het netwerk van Ethereum bijna maanden geleden tot stilstand bracht.

Echter toont Etherscan op dit moment aan dat Crypto Kitties nog steeds bovenaan de lijst staat met non-fungibele tokens. Decentraland staat op de dertiende plaats.

Het cryptocurrency project viert de lancering graag met zijn gebruikers. Er wordt op dit moment een speurtocht georganiseerd waarbij er verschillende virtuele items gewonnen kunnen worden. De totale waarde van de speurtocht bedraagt $100.000

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie