Ripple

Decentraland houdt ICO in 2017 en opent zijn platform

Decentraland, een virtual reality game gebouwd op de Ethereum blockchain, heeft zijn platform bijna drie jaar na zijn ICO geopend. Het project haalde in 2017 meer dan $20 miljoen op. Dit meldde Bloomberg op 20 januari.

Gebruikers kunnen in het spel virtueel onroerend goed kopen in de vorm van een non-fungible token (NFT), genaamd LAND. Naar verluidt hebben gebruikers in de afgelopen tien dagen $1 miljoen aan virtueel onroerend goed gekocht.

Het project verhandelt bijvoorbeeld al meer dan 10 keer meer virtueel eigendom dan CryptoKitties. De beroemde verzamelbare virtuele katten. Een spel dat het netwerk van Ethereum bijna maanden geleden tot stilstand bracht.

Echter toont Etherscan op dit moment aan dat Crypto Kitties nog steeds bovenaan de lijst staat met non-fungibele tokens. Decentraland staat op de dertiende plaats.

Het cryptocurrency project viert de lancering graag met zijn gebruikers. Er wordt op dit moment een speurtocht georganiseerd waarbij er verschillende virtuele items gewonnen kunnen worden. De totale waarde van de speurtocht bedraagt $100.000

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN