Bitcoin bull run

Bitcoin maakt zich klaar voor een nieuwe bull run?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Volgens prominente handelaar Bitcoin Jack, voormalig hoofdanalist bij handelsgroep Bravado, toont Bitcoin tekenen dat 2020 “de basis zal leggen voor de volgende parabolische run”.

Om tot deze conclusie te komen, keek de analist naar de Ichimoku Cloud op de wekelijkse grafiek. Deze indicator zou moeten laten zien welke langetermijntrends zich vormen en op welke belangrijke prijspunten moet worden gelet.

Bij het begin van de twee voorgaande macro-bull trends in 2012 en 2016 zag de indicator een ‘dunne rode wolk’, die sommigen normaal gesproken als bearish zouden definiĆ«ren, maar voor Bitcoin extreem bullish bleek te zijn.

In 2012 begon BTC zelfs onmiddellijk hoger te stijgen zodra de dunne rode wolk werd bereikt, en Bitcoin steeg met bijna 100% in de vijf weken, nadat de dunne rode wolk in 2016 werd bereikt.

Hij zei het volgende:

“Historisch gezien wilde je echt long zijn tegen de tijd dat de wekelijkse Ichimoku een dunne rode wolk vertoonde en de prijs die wolk op dat moment bereikte.

Afbeelding 1 = okt ’12 & mei ’16 dunne rode wolken gevisualiseerd.

Afbeelding 2 = 2020.

Dit jaar wordt de basis gelegd voor de volgende parabolische run.”

Door te kijken naar de geschiedenis van Bitcoin, zal deze stijging rond juli beginnen, wanneer de prijs, volgens Bitcoin Jack, de dunne rode wolk bereikt.

Waar kan BTC terechtkomen?

Zoals eerder gemeld, zou het mogelijk zijn dat Bitcoin, door een parabolische rally, ergens tussen de $50.000 en $100.000 terecht gaat komen.

PlanB (100TrillionUSD), een andere bekende crypto-analist, onthulde een revolutionair Bitcoin-prijsmodel dat aantoont dat dit target volledig haalbaar is voor BTC in de komende jaren.

Hij plaatste het volgende op Medium in mei 2019:

Bron: @100trillionUSD

De stock-to-flow ratio, van bijvoorbeeld Bitcoin, is de hoeveelheid van de voorraad van het goed (stock), gedeeld door de hoeveelheid die ieder jaar er bij komt (flow).

De bovenstaande grafiek bepaalde dat (tot een kwadraat van 95% R), na de halvering in mei 2020, de munt een reƫle waarde van ergens tussen $55.000 tot $100.000 zal hebben.

Sommigen zijn zelfs optimistischer en zeggen dat $50.000 alleen maar het begin is van een nog grotere stap. Veel van deze voorspellingen (als je ze zo kunt noemen) zijn echter gebaseerd op speculaties dat de komende marktcyclus een vergelijkbare groei zal hebben als de vorige.

Wat denken jullie? Kunnen jullie je vinden in de bovenstaande analyses?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN