Ubisoft blockchain

Enjin gaat game-ontwikkelplatform op Ethereum lanceren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Enjin heeft de lancering van zijn game-ontwikkelplatform op Ethereum aangekondigd, waardoor potentieel miljoenen ontwikkelaars crypto-middelen kunnen integreren in games en apps, zonder kennis van het schrijven van blockchain-code. Dit volgens een aankondiging die het bedrijf op dinsdag 18 februari publiceerde.

In de aankondiging zei het bedrijf dat het Enjin-platform game-ingenieurs in staat stelt te profiteren van een gedecentraliseerde inventaris, op blockchain gebaseerde gaming en niet-gaming-activa te integreren en economische gameplay-mechanica te beheren.

Enjin CEO, Maxim Blagov, zei het volgende:

“Ons platform is ontworpen om naadloos te integreren in zowel nieuwe als bestaande games, wat een concurrentievoordeel biedt aan studio’s van elke omvang en in alle genres.”

Het Enjin-platform is een pakket met tools en services op basis van een webinterface die de ERC-1155-tokenstandaard van Ethereum (ETH) ondersteunt, waarmee ontwikkelaars zowel fungible als non-fungible tokens (NFT’s) kunnen integreren in een enkel smart contract.

Het platform maakt ook gebruik van het eigen token van het bedrijf, Enjin-token (ENJ), dat wordt gebruikt als een “minting resource” om de waarde van in-game-activa te ondersteunen.

Volgens het bedrijf zijn er al meer dan 2500 projecten die gebruikmaken van ERC-1155, gemaakt op de testnet-versie van het Enjin-platform.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN