Ethereum koers

Staat de Ethereum koers op het punt om uit te breken?

Gedurende 2019 hebben altcoins zoals Ethereum, Ripple en Litecoin veel waarde verloren aan Bitcoin, waardoor de meeste altcoins een duik namen in hun BTC-ratio’s. Crypto-investeerders capituleerden massaal, waardoor de grote uitverkoop verder werd aangewakkerd. Gedurende deze tijd stegen zowel Bitcoin als BTC-dominantie gestaag.

Nu het tij lijkt te keren, lijkt Ethereum (ETH) klaar om Bitcoin (BTC) te overtreffen. Dit volgens een crypto-analist, genaamd @HsakaTrades op Twitter. Hij zei het volgende:

“Ik verwacht dat deze $ETH-consolidatie naar boven uit zal breken.

Deze ~0,0184 weerstand is vaker aangeraakt dan $BTC geforked is.”

In een bijgevoegde grafiek wordt duidelijk dat Ethereum een ​​basis aan het bouwen is, met herhaalde pogingen om terug te breken boven weerstand. De verwachting is dat deze weerstand doorbroken zal worden en plaats zal maken voor een sterke rally.

Alt-seizoen?

Maar het is misschien niet alleen Ethereum die klaar is om Bitcoin te overtreffen. De op twee na grootste cryptocurrency per marktkapitalisatie, XRP, brak vanochtend uit tegen BTC en USD, waardoor de prijs van het activum met meer dan 10% steeg.

Ondanks de rally, denken weinig mensen in de cryptocommunity na over een alt-seizoen. Dit is opvallend omdat vorig jaar, na elke glimp van enige winst in altcoins tegen BTC, alt-seizoen geroepen werd. Echter waren deze rally’s van korte duur en altcoins zouden meteen weer verder afglijden en nieuwe dieptepunten bereiken. Het werd toen een beetje een meme om over alt-seizoen te praten, tot het punt waarop de meeste handelaren en analisten de woorden niet meer konden uitspreken, zonder bang te zijn belachelijk gemaakt te worden.

Dit soort dingen gebeurt echter vaak wanneer dit het minst wordt verwacht. Na twee volledige jaren van achteruitgang, kunnen crypto-investeerders op dit moment het ergste verwachten, maar wellicht hebben we het ergste al gehad? De tijd zal het leren…

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN