Satos exchange

SATOS review

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

SATOS is een Nederlands handelsplatform dat gebruikers de mogelijkheid biedt om direct cryptocurrencies te kopen en te verkopen. Cryptomunten op het platform koop je snel met je euro’s.

Wil je bijvoorbeeld je Bitcoin (BTC) verkopen omdat het in waarde gestegen is? Dan word je ook meteen in euro’s uitbetaald.

Het bedrijf is sinds 2013 actief en één van de oudste handelsplatforms van de Benelux. De naam komt van Satoshi Nakamoto, de beroemde uitvinder van Bitcoin (BTC).

SATOS is geen cryptobeurs met een orderboek en je maakt er dan ook geen account of wallet aan. Geld opslaan doe je daar niet, dus het platform beheert niet jouw cryptocurrencies.

Wanneer je crypto op SATOS hebt gekocht, verstuur je het vervolgens naar jouw eigen wallet adres. Bij aankoop streeft het handelsplatform ernaar om de cryptocurrencies binnen 10 minuten te versturen. Verkoop je jouw Bitcoins? Dan staat het de volgende werkdag al op je rekening.

Op het handelsplatform kun je nu verschillende cryptocurrencies kopen, waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en Bitcoin Cash. SATOS focust zich enorm op hun klantenservice. Het handelsplatform biedt 12 uur per dag (inclusief het weekend) live support aan op de chat, telefonisch en e-mail.

Verificatie

Ga je voor het eerst iets kopen bij SATOS, dan dien je na je bestelling een rekeningverificatie te voldoen. Je ontvangt meteen een e-mail van SATOS met een aantal instructies die je moet opvolgen. Deze zijn gemakkelijk en snel te doorlopen. 

Bij een aankoop van meer dan €10.000 wordt er een kopie van het paspoort of legitimatiebewijs gevraagd. Dit zijn handelingen die je allebei maar eenmalig hoeft te doen.

SATOS is genoodzaakt dit te doen vanwege het voorkomen van witwaspraktijken en om zich te houden aan de wet- en regelgevingen.

Fees en transactiekosten

Buiten de fees en transactiekosten worden geen andere kosten in rekening gebracht voor gebruikers. Dit is het verdienmodel van SATOS en tevens alle brokers. Er wordt dus een iets hogere koers gerekend dan de huidige marktprijs.

Door dit verschil kan SATOS zijn platform onderhouden en support bieden. De fees kunnen ieder moment verschillen per cryptocurrency maar liggen meestal tussen de 0,6% en 1,5%.

Beginnen met SATOS?

1. Ga naar de website van SATOS. Klik hier!
2. Kies in de kopjes boven voor ‘kopen’.
3. Klik op ‘Bitcoin kopen’.

Vervolgens kom je bij dit scherm..

4. Bij ‘Euro’ vul je het gewenste bedrag in, of je kiest bij ‘Bitcoin’ voor de gewenste hoeveelheid.
5. Je kunt bij de ‘betaalmethode’ kiezen voor iDEAL of een bankoverschrijving.
6. Tot slot voer je jouw eigen ‘Bitcoin wallet adres’ in.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de betaling af te ronden en je eerste bestelling bij SATOS is een feit!

Conclusie

SATOS is erg makkelijk te gebruiken en erg handig als je snel cryptocurrencies wil kopen en verkopen. De website is overzichtelijk en een aankoop is binnen een paar minuten gelukt.

Bij het verkopen van je cryptocurrencies staat dit uiterlijk de volgende werkdag op je rekening. De handelskosten zijn erg concurrerend met andere brokers en aan de lage kant. De service die ze bieden is top en vanaf dag één is de klantenservice een speerpunt voor ze geweest.

Ze zijn dan ook dagelijks 12 uur lang bereikbaar. Dit laat zien dat ze hun klanten serieus nemen. Het aanbod aan Altcoins is echter nog niet al te uitgebreid. Er zijn wel plannen om dit in de toekomst uit te breiden.

Wil je meteen beginnen met het kopen van cryptocurrencies op SATOS.. Klik dan hier!

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij SATOS? Dat kan! RTL-Z is bij SATOS op bezoek geweest.

Social media kanalen:

Disclaimer: Dit is een betaalde review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in de review.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN