NULS Hack

NULS verliest $480.000,- in hack en kondigt hard fork aan

Blockchain-platform NULS heeft bijna $480.000 aan NULS-tokens verloren als gevolg van een hack. Dit volgens een beveiligingsupdate die op 22 december getweet werd.

In de tweet zei NULS dat het had ontdekt dat 2 miljoen tokens waren getransfereerd, Van deze 2 miljoen waren er 548.354 tokens, met een waarde van ongeveer $131.600, op de handelsmarkt beland en waren niet meer te traceren.

NULS gaf tevens aan dat de hackers misbruik hebben gemaakt van een beveiligingsprobleem in de 2.2. versie, waarvan het zegt dat het nu is opgelost. Het merkt ook op dat alle relevante cryptocurrency-beurzen zijn gecontacteerd en actief samenwerken met het NULS-team.

Als reactie op de diefstal heeft NULS besloten om de blockchain te hard forken op blockhoogte 87.800:

“Na de hard fork, zullen de resterende 1451645.65303905 NULS, die niet op de handelsmarkt zijn gekomen, worden vernietigd in een permanente bevriezing, om een voortdurende stroom naar de markt te voorkomen.”

De actie zou moeten helpen om verliezen voor leden van de gemeenschap te voorkomen, beweert het team. De hard fork wordt zo snel mogelijk gelanceerd, waarbij het team node-eigenaren op de hoogte stelt dat de upgrade verplicht is en zo snel mogelijk moet worden nageleefd.

De gestolen tokens vertegenwoordigen slechts 2% van de circulerende voorraad van meer dan 73 miljoen. De hack lijkt weinig effect te hebben op de prijsbeweging van de token.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN