John Mcafee

OKEx gaat op 27 december Bitcoin-opties aanbieden

De op Malta gevestigde beurs OKEx, kondigde maandag aan dat gesimuleerde handel in Bitcoin-opties op 12 december zal beginnen, en live gaat op 27 december. Dit volgens een artikel dat gisteren door The Block gedeeld werd.

OKEx CEO, Jay Hao, zei het volgende over de ontwikkeling:

“Opties zijn een uniek instrument waarmee handelaren de volatiliteit van crypto-activa kunnen beheren en afdekken met een combinatie van optiecontracten. Naarmate de cryptomarkt evolueert, willen we een complete reeks van afgeleide producten bouwen en oplossingen leveren om de handelsstrategieën van gebruikers te optimaliseren. OKEx Options is een belangrijke stap in de richting van dit doel.”

Om het risico van manipulatie van slotkoersen te verkleinen, zei OKEx het volgende:

“De prijs van de optiemarkering wordt in realtime door OKEx bepaald met behulp van het Black-scholes-prijsmodel, aangezien een enkele transactie of prijsopgave geen invloed kan hebben op de optiemarkt, die alleen reageert op de geschatte volatiliteit van de opties.”

Om te kunnen handelen, moeten platformgebruikers echter eerst een “geschiktheidstest” afleggen om inzicht te krijgen in de opties, en om de kennis van de klant in te schatten.

Gisteren plaatsten wij al een artikel waarin aangegeven werd dat Bakkt Bitcoin-opties en contant afgewikkelde futures-contracten had gelanceerd.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN