Binance Nieuws

Binance lanceert Bitcoin Futures applicatie voor iOS

Binance heeft gisteren aangekondigd dat het nu ook Bitcoin (BTC) futures trading op iOS apparaten ondersteunt. Dit volgens een blogpost die op 9 december gepubliceerd werd.

De beurs stelt nu gebruikers met een iOS apparaat in staat om Bitcoin- en Ethereum (ETH) -futurescontracten te verhandelen via de nieuw uitgebrachte applicatie. Het nieuws komt nadat Binance in oktober 2019 futureshandel op zijn Android-app lanceerde.

Volgens het bedrijf kunnen gebruikers van de applicatie nu BTC / USDT-contracten verhandelen met een hefboom tot 125x, terwijl ETH / USDT-contracten een limiet hebben van 50x.

Dagelijks handelsvolume van meer dan $2,7 miljard

Sinds Binance in september 2019 is begonnen met het uitrollen van Bitcoin-futureshandel, zou het dagelijkse handelsvolume op het Binance Futures-platform naar verluidt meer dan 370.000 BTC hebben bereikt. Het blogbericht luidt:

“Binnen de eerste twee maanden van haar activiteiten bereikte Binance Futures een dagelijks handelsvolume (ATH) aller tijden van meer dan 370.000 BTC (op dat moment ongeveer $2,7 miljard USD).”

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN