Matic koers update door CryptoRob (8-12)

Vandaag hebben we een gloednieuwe Matic Network koers update voor jullie. Niemand anders dan CryptoRob heeft zijn Matic bril opgezet en gaat jullie zijn visie laten zien.

MATIC/BTC Weekly chart

Bron: Tradingview

Wat valt hier over te zeggen? In ieder geval is dit de laatste resistance voordat Matic Network in price discovery gaat. Deze resistance is niet heel sterk, alleen om hier te kopen is te veel risico. Ik denk dat iedereen wel sprakeloos wordt van deze chart.

Een ongelofelijke rally op zeer laag volume. Althans; in vergelijking met de vorige rally in mei dit jaar. Aan het volume is goed te zien dat het sentiment op altcoins erg veranderd is sinds de grote Bitcoin (BTC) rally eerder dit jaar.

Is dit een stille opmars met weinig volume wat uiteindelijk in een explosieve rally eindigt met veel volume?

Ook kijkend naar andere altcoins zie ik zeer veel coins die op zeer lage volume’s rustig 100-400% gains of meer hebben gemaakt. Alleen wordt er niet veel over gesproken.

MATIC/BTC 6H Chart

Bron: Tradingview

Op de chart is te zien dat Matic hetzelfde doet als wat Bitcoin heeft laten zien, namelijk een parabolische curve opwaarts. Iedere pullback flipte in support waardoor Matic Network telkens hoger en hoger ging.

Zoals op de weekly chart te zien was zitten we nu tegen de vorige ATH aan. Dit zou een logisch moment voor veel traders zijn om hier winst te nemen waardoor het een resistance wordt.

Als de Matic koers hier uitbreekt verwacht ik dat het volume sterk zal toenemen en er FOMO toeslaat bij veel mensen.

MATIC/BTC 2H Chart

Bron: Tradingview

Op de 2H chart is goed te zien hoe deze rally tot stand is gekomen. Bij iedere pullback flipte de vorige resistance in support, zoals ik in de vorige alinea schreef.

De groene balken tonen dit aan op de chart. Bij de laatste flip bovenin werd deze “gefrontrunned”, vermoedelijk omdat mensen het inmiddels wel doorhadden dat ze die flip moesten kopen.   

Wat is de verwachting nu?

Bron: Tradingview

Aangezien de curve aardig verticaal gaat nu, het volume afneemt en dat we tegen resistance aan zitten, zou ik niet verbaasd zijn als de parabolic curve breekt en Matic Network een flinke pullback gaat maken naar atleast een .382 fibonacci retrace.

Het liefst zie ik Matic hier een double top maken op de weekly, waarna het na de correctie weer zijn high gaat testen. Dit zou uiteindelijk dan een cup en handle patroon worden.

Telegram

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die Cryptorob maakt? Join dan meteen zijn telegram kanaal door hier te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!