eToroX

Poloniex delist DigiByte na discussie op Twitter

De bekende cryptocurrency exchange, Poloniex, heeft recent besloten om DigiByte te verwijderen. Het nieuws kwam enkele uren nadat de oprichter van DigiByte, Jared Tate, openlijk de exchange bekritiseerde.

Poloniex verwijdert DigiByte

Volgens een officiële aankondiging van Poloniex zal DigiByte binnenkort van het platform verwijderd worden. Poloniex geeft aan dat DGB na een zorgvuldige beoordeling wordt gedelist en niet zou voldoen aan haar listing vereisten.

Poloniex heeft tot op heden nog geen verdere uitleg gegeven. De meeste leden associëren de verwijdering met eerdere opmerkingen van DigiByte’s oprichter – Jared Tate. Slechts enkele uren voor de bekendmaking ging Tate in tegen de cryptocurrency exchange en noemde het een circus. Hij sprak ook over Trons vermeende betrokkenheid bij de operatie van Poloniex door te zeggen dat de exchange nu de ‘shill-fabriek’ van TRX is.

De tweet battle

De CEO zei het volgende:

De exchange tweette het volgende in reactie op de opmerkingen van Jared Tate:

Jared Tate reageerde als volgt:

Jared Tate VS Binance en Tron

De Twitter-aanvallen van Jared Tate hebben een voorgeschiedenis. Tate staat bekend om zijn opvattingen over enkele van de meest invloedrijke namen in de branche, zoals Binance en Tron. Hij is niet te spreken over de oprichters van de twee ondernemingen (Chao Peng Zhao en Justin Sun).

In september onderhandelde Tate met Binance om DigiByte te listen. Volgens hem wilde de exchange echter $300.000 en 3% van alle DGB om de listing te voltooien. Tate gaf het volgende als antwoord:

“Dit is niet mogelijk met een echt gedecentraliseerde blockchain zoals DigiByte.”

Nog eerder ging hij tegen zowel CZ als Justin Sun in. Deze keer was hij nog harder in zijn woorden en noemde ze openlijk ‘een stelletje oplichters’. Deze aanval was gestart tegen de ‘gecentraliseerde’ aard van Justin Sun’s Tron. Volgens Tate beheert Binance 56% van de stemrechten van Tron. Dit betekent dat CZ en Sun 25 van de 27 nodes beheren, waardoor het een ‘gecentraliseerd theater’ is.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cryptopotato

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN