smart cities

De Filipijnen en BCB werken samen aan smart cities

Het in Singapore gevestigde blockchain bedrijf BCB Blockchain heeft een memorandum van overeenstemming (MoA) getekend. Dit heeft het blockchain bedrijf ondertekend met het filiaal van het Department of Science and Technology (DOST) van de Filipijnen. Het doel is om de ontwikkeling van smart cities te ondersteunen. Dit volgens een persbericht van 23 november.

BCB Blockchain, een technologiebedrijf uit Singapore, heeft volgens een aankondiging $300.000 toegezegd om incubators en start-ups in de Filippijnen te ondersteunen onder het Department of Science and Technology (DOST).

Dr. Enrico C. Paringit, uitvoerend directeur bij DOST, zei het volgende:

“We hopen dat dit partnerschap de volgende beweging van toepassingen en innovaties voor de ontwikkeling van duurzame en smart cities zal ontbranden.”

BCB Blockchain, universiteiten en start-ups

BCB Blockchain heeft ook samenwerkingsafspraken gemaakt met een aantal verschillende lokale onderwijsinstellingen en start-up tech-incubators in Luzon, Visayas en Mindanao. Het doel is om expertise en bijdrage te leveren aan onderzoek en ontwikkeling, promotionele activiteiten, hackathons, samenwerkingsinspanningen en andere projecten voor de ontwikkeling van smart city of blockchain.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN