HTC Binance Chain

HTC Exodus smartphone gaat BNB ondersteunen

Smartphone-ontwikkelaar HTC is van plan om Binance Chain te ondersteunen met een nieuwe speciale editie van zijn blockchain-smartphone. Dit kondigde het bedrijf aan op dinsdag 12 november.

Reactie van HTC

Het bedrijf gaf aan dat het een EXODUS 1-smartphone zou gaan uitbrengen die Binance’s gedecentraliseerde beurs en token gaat ondersteunen. Het bedrijf zei het volgende:

“Hoewel er goede vooruitgang is geboekt, is het pad naar de brede acceptatie van Bitcoin en cryptocurrency op mobiele apparaten moeizaam. Daarom kondigen we vandaag een zinderende partnership aan: het HTC EXODUS-team heeft de handen ineen geslagen met Binance, de toonaangevende cryptocurrency-beurs en ecosysteem, om u een collaboratief apparaat te bieden.”

Gedecentraliseerde HTC-topman Phil Chen zei dat Binance’s “grenzeloze visie een doel is waar EXODUS ook naar streeft”.

Het persbericht ging verder met stellen dat:

“We werken samen met de grootste en meest liquide crypto-beurs, samen met het geminimaliseerde vertrouwen principe, om gebruikers in staat te stellen hun eigen sleutels te bezitten en hun eigen volledige Bitcoin-node te runnen.”

Reactie vanuit Binance

Binance CEO Changpeng “CZ” Zhao zei het volgende over smartphones:

“Het zijn de meest voor de hand liggende apparaten voor hardware wallets, die gebruikers altijd zullen vasthouden. Crypto daarentegen maakt van elke smartphone zowel een Proof-of-Stake automaat als een betaalapparaat, waardoor de meeste andere tussenpersonen buitenspel worden gezet.”

CZ zei dat hij “enthousiast” was om te zien hoe mensen cryptocurrencies zouden kunnen gebruiken met behulp van het apparaat:

“De implicaties zijn diepgaand en verreikend. De meest innovatieve smartphonemakers racen om crypto te adopteren. We zijn verheugd om te ondersteunen en te werken met HTC EXODUS om ervoor te zorgen dat zijn gebruikers toegang hebben tot de Binance-keten en DEX, om zo mensen te helpen toegang te krijgen tot crypto en het overal uit te kunnen wisselen.”

Eerder nieuws van HTC

HTC kondigde in 2018 voor het eerst aan dat het een cryptocurrency-vriendelijke smartphone zou lanceren, toen het de EXODUS 1 onthulde. De telefoon werd later in 2018 uitgebracht.

In oktober lanceerde het bedrijf echter een goedkopere versie van zijn blockchain vriendelijke smartphone, genaamd de Exodus 1s. Met deze telefoon kon je al een volledige Bitcoin (BTC) node runnen. Deze telefoon kost ongeveer $250,-.

De nieuwe Binance-editie van het apparaat kost $599, met een korting op de oorspronkelijke prijs van het apparaat. De telefoon kan alleen worden gekocht door te betalen met cryptocurrencies op de website van HTC.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN