Crypto Nieuws

Peter Schiff denkt niet dat Bitcoin de $100.000 gaat halen

De toonaangevende goudbelegger, Peter Schiff, denkt niet dat Bitcoin (BTC) ooit de $100.000 gaat halen. Dit volgens een recente tweet van de Bitcoin tegenstander.

De prominente goud investeerder en de libertarische belegger zei in een recente tweet dat “Bitcoin nooit de $100.000 zal halen”. Hij zei het volgende:

Vervolgens tweette @Rhythmtrader het volgende, waarop Peter met het volgende reageerde:

Hoewel Schiff zijn redenering niet heeft uitgelegd in deze laatste tweet, gaf hij eerder aan dat BTC een onbetrouwbare waardeopslag en een onjuiste investering is, vooral wanneer het wordt afgezet tegen edelmetalen.

In een eerder bericht gaf hij al aan dat de hele Bitcoin-markt wordt gemanipuleerd door whales die klaar zijn om te dumpen. Hij zei:

“Bitcoin hodlers verkopen niet omdat ze denken dat ze rijk worden wanneer Bitcoin mooned. Bitcoin whales worden rijk door nu te verkopen om hun papierwinsten te realiseren, voordat een marktcrash ze tenietdoet. De whales moeten ervoor zorgen dat de hodlers hun vertrouwen niet verliezen en uitcashen, zodat zij zelf kunnen cashen!”

Eerder deze maand plaatsten wij al een bericht waarin we de Bitcoin koers ontwikkelingen, vanaf 2011, met de ontwikkelingen van goud vergeleken.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie