NEXT.Exchange

NEXT.Exchange winactie bekendmaking

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het is eindelijk zover! vandaag mogen wij eindelijk de 2 winnaars bekend maken van de NEXT.Exchange winactie. De winnaars hebben beide 25 euro aan NEXT gewonnen. Via deze weg willen wij de twee winnaars met de volgende telegram namen feliciteren:

  • Sjoerd82
  • CoinLord1

Allebei van harte gefeliciteerd! We zullen via Telegram contact met jullie opnemen.

Wat is NEXT.Exchange?

NEXT.Exchange is een cryptocurrency exchange die is opgericht in Nederland. Het handelsplatform heeft meer dan 150 cryptovaluta’s en verschillende fiat-valuta.

NEXT.Exchange is een nieuw verhandelplatform dat zich richt op de volgende generatie exchanges. Als nieuwe generatie verhandelplatform richten zij zich op het aanbieden van alternatieve oplossingen voor financiering en niet-bancaire vermogensbeheer. Het handelsplatform gebruikt de blockchain om alle te verhandelen activa te plaatsen. Hierdoor positioneren zij zich op een unieke manier en innovatiever dan traditionele financiële systemen.

NEXT.Exchange is gebouwd middels een eigen blockchain, de NEXT.chain. Dankzij de blockchain kan het verhandelplatform unieke waardeproposities aanbieden zoals lagere handelskosten, toegang tot FIAT-functionaliteiten, inzetten van coins die volgens het PoS-algoritme werken en meer. Wil je meer te weten komen over het handelsplatform? Klik dan hier en lees meteen onze review!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN