Bitcoin Koers

Tom Lee: Bitcoin daling is geen slechte zaak

Mits je niet onder een steen geleefd hebt, heb je vast wel door dat de afgelopen dagen niet de beste dagen geweest zijn voor de Bitcoin koers. De afgelopen dagen daalde de cryptocurrency helemaal tot $8.000 en sommige kregen al flashbacks naar 2018. Sommige analisten geloven zelfs dat Bitcoin koers tot $7,000 kan dalen (of lager).

Maar een analist is nog steeds erg bullish. In een recente tweet betoogde Tom Lee, van Fundstrat Global Advisors, namelijk dat deze daling van $2.000 “geen slechte zaak” is.

Ten eerste betoogde Lee dat het niet verwonderlijk is dat Bitcoin gebruik maakt van een breed consolidatiepatroon. Hij merkte verder op dat de cryptocurrency nog steeds “overbought is en een zwakker sentiment moet zien” voordat de koers kan stijgen.

Wat denken jullie? Is deze daling nodig om te stijgen of is dit het einde?

Eerder vandaag plaatsten wij een nieuwe analyse van G-Cryptotargets. Ben je benieuwd hoe zij denken over de toekomst van Bitcoin? Klik dan hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN