Crypto Nieuws

Bitcoin koers update door G-Cryptotargets (26-9)

Afgelopen dinsdag is het dan toch uiteindelijk gebeurd. Het moment waarop iedereen aan het wachten was. De daling is ingezet! Gaan we onze weg vervolgen of volgt er een wederopstanding?

Lees hieronder onze analyse.

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek is te zien dat Bitcoin zich in een mogelijke bullflag bevindt. Echter verwachten we nog een verdere daling richting de EMA 100 (gele lijn).

De EMA 100 is zijn opwachting aan het maken in de omgeving van onze golden long positie (Fib retracement 0.618-0.65) meer bepaald in de zone $6.900 – $7.300. Zoals eerder aangegeven bevindt zich hier ook het laagste CME Futures Gap (zie chart CME FUTURES).

Houden we deze support ($6.900 – $7.300) en zien we daar een flinke opwaartse beweging dan kunnen we hoogstwaarschijnlijk aan de “C” wave starten volgens de Elliot wave theorie, eventueel met een nieuwe ATH als eindstation.

Support zones :

  • $7.000 – $7.500
  • $6.000 – $6.500

Daggrafiek

Op de daggrafiek is te zien dat, met de dump van afgelopen dinsdag, we zowel de support van de descending triangle doorbroken hebben en de support verloren hebben van de EMA 200. De EMA 200 fungeert momenteel als weerstand ($8.760), daarom verwacht ik ook een verdere daling richting de volgende support zone en afhankelijk van de eventuele opwaartse beweging in de support zone kunnen we opnieuw verder kijken.

Een mogelijke retest van de bodem van de descending triangle kunnen we het beste bekijken op de shortterm kaart.

Shortterm

Hierboven is te zien dat we in een bearpennant aan het traden zijn. Elliot wave theorie geeft ook aan dat er veel kans is om de bearpennant te doorbreken. Houden we echter stand boven onze vorige Low ($8.012,5) dan sluit ik een opwaartse beweging richting ($8.800-$9.100) zeker niet uit. Inmiddels is de bearpennant doorbroken en hebben we reeds 4 targets geraakt op korte tijd. Voorlopig houden we stand boven onze vorige low, dus… alles is mogelijk.

CME FUTURES CHART

We hebben met de dump van afgelopen dinsdag het CME Gap van $8.000 – $8.500 opgevuld. Bekijk gerust de chart (groen is gevuld, rood is open)

Conclusie

  • Shortterm – neutraal: Bullish als we onze vorige low van dinsdag kunnen intact houden en bearish als we onze vorige low een 1h-4h candle sluiten.
  • Midterm – Bearish: Een daling richting $7.000-$7.500 is zeker mogelijk.
  • Longterm – Bullish: Nieuwe ATH.

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die G Cryptotargets maakt? Volg hen dan op de onderstaande kanalen!

G Cryptotargets is een jong traderscollectief die sinds 2011 actief zijn als traders in de cryptomarkt.

G-Cryptotargers heeft een Telegram kanaal waarbij je de hele maand september gratis tips kunt krijgen om te profiteren van schommelingen.

Bezoek de website voor meer informatie: www.g-Cryptotargets.com

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN