Bitcoin

Kraken OTC: Bitcoin is nog steeds een riskante investering

Nelson Minier, hoofd van OTC sales bij cryptocurrency exchange Kraken, vergeleek de cryptocurrency industrie met hoe Wall street vroeger was. Hij voegde hieraan toe dat het nog erg vroeg is om te zeggen dat Bitcoin (BTC) een veilige investering is voor beleggers. Dit meldde hij op 22 augustus tijdens het Nasdaq Trade Talks interview.

Het is op Wall street niet meer zoals het eerst was. Mijn eerste 15 jaar op Wall street was leuk. Ik had veel geluk. Ik ben begonnen in de CDS-markt die veel op crypto lijkt. Hier heb je veel financiële innovatie, veel handel. Er is veel energie en enthousiasme over deze vooruitgang en waar het naartoe gaat.”

De interviewer sprak ook over het feit dat Bitcoin (BTC) steeds populairder wordt en mensen het gaan zien als een veilige haven vanwege het gebrek aan blootstelling aan de monetaire beleidsbeperkingen waaraan fiat-valuta’s worden onderworpen. Minier antwoordde dat hij van mening is dat het te vroeg is om Bitcoin een veilige haven te noemen, gezien de hoge volatiliteit. Hij gaf ook toe:

“Ik ben er nog niet zo zeker van dat het een veilige investering is, maar ik denk wel dat het begint te werken als één. Hoewel het te vroeg is om Bitcoin een veilige investering te noemen, gaan we zeker die kant op.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN