NEO

NEO is in gesprek om Celer Network te integreren

Blockchain-project NEO is aan het overwegen om het layer-2 scaling protocol van Celer Network (CELR) te intergreren. Het doel is om de schaalbaarheid te verbeteren. Dit meldde Crypto Briefing op 17 augustus.

John Wang, NEO’s directeur van Eco Growth, zei dat integratie met Celer ter discussie staat. Het platform van Celer is een oplossing die snellere off-chain transacties biedt, zowel voor betalingen als algemene off-chain smart contracts.

NEO is al geïntegreerd met Trinity Network, een bestaand off-chain schaalprotocol dat intern door NEO-ontwikkelaars is ontwikkeld.

Celer is blockchain-agnostisch en kan tegelijkertijd op meerdere ketens draaien. Op dit moment ondersteunt het al Ethereum, Oasis, Thunder (TT) en het DLT cloud computing-project Dfinity. Het protocol is open-source, dus elke blockchain kan worden geïntegreerd.

Volgens het rapport zeggen communityleden dat Celer vijftien keer sneller is dan het lightning network van Bitcoin (BTC).

Het kernteam van NEO is momenteel gericht op de ontwikkeling van versie 3.0, die de stabiliteit en schaalbaarheid zal verbeteren als een manier om gebruikers terug te krijgen naar het netwerk.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN