Bank of Canada digitale valuta

Coinsquare werkt samen met FlexaHQ om cryptobetalingen naar Canada te brengen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Coinsquare, een van Canada’s beste crypto-exchanges, is een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse cryptocurrency-betalingen start-up Flexa. Het doel is om digitale valutabetalingen naar Canada te brengen.

Crypto-betalingen in winkels

Het officiële Twitter-account van de Canadese cryptocurrency-exchange Coinsquare maakte op 13 augustus bekend dat de onderneming samenwerkte met de in de VS gevestigde startup Flexa.

“Een van de grootste hindernissen bij massale adoptie voor crypto is het vinden van een manier om gebruikers het te laten uitgeven. We zijn verheugd om de oplossing van Flexa voor dit probleem naar Canada te brengen.”

Volgens de bekendmaking voegt de exchange ook de bestedingsfuncties van Flexa toe aan zijn apps. Gebruikers kunnen hierdoor direct hun saldo op de exchange uitgeven in meer dan 7.500 fysieke winkels in Canada.

Volgens een promotievideo op de officiële website van Flexa ondersteunt de startup-service Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH).

Ben je nieuwsgierig naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN