Enterprise Ethereum Alliance introduceert het Mainnet initiatief

De Enterprise Ethereum Alliance (EEA) richt een technische groep op die gaat werken aan de samenwerkingen tussen het mainnet en ondernemingen. Dit volgens een artikel dat vandaag op Cointelegraph geplaatst werd.

De EEA is een blockchain-consortium met meer dan 450 zakelijke leden, waaronder Microsoft, JP Morgan Chase, Santander, Accenture, ING, Intel en Cisco. Het doel van het consortium is het gebruik van Ethereum-blockchain als open standaard te bevorderen om alle ondernemingen te ondersteunen. Tot op heden is de Ethereum-blockchain het populairste openbare blockchain-netwerk voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties en smart contracts.

De werkgroep, het EEA Mainnet Initiative, is van plan de samenwerking tussen de onderneming van de EEA en startup-leden, evenals degenen die werken aan de technologische- en interoperabiliteitsoplossingen, te versnellen en te leiden.

Het Mainnet-initiatief zal proberen zijn kennis te verbeteren over hoe openbare netwerkcomponenten overeenkomen met de vereisten van de commerciële markt, om de acceptatie van Ethereum te stimuleren. Het EEA zal in oktober 2019 interactieve discussies houden over het Mainnet-initiatief, als onderdeel van de belangrijkste ontwikkelaarsconferentie van de Ethereum Foundation, Devcon5.

Marley Gray, EER-bestuurslid en hoofdarchitect van technologiegigant Microsoft, zei dat de snelle veranderingen van de technologie rond Ethereum, verhoogde interoperabiliteit en schaalbaarheid vereist. Dit is wat het Mainnet initiatief moet gaan oppakken.

Ben je nieuwsgierig naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!