Bitcoin.com lanceert nieuwe exchange

Bitcoin.com heeft bekendgemaakt dat het een crypto-exchange gaat lanceren. Het nieuwe handelsplatform zal Exchange.Bitcoin.com gaan heten. Dit meldde CoinDesk op 2 augustus.

Dit is de nieuwste toevoeging aan een reeks producten die Bitcoin.com biedt naast hun nieuwsservice. De onderneming heeft ook een cryptocasino, een wallet en een P2P bitcoin cash exchange ontwikkeld.

De onderneming gaf het volgende aan in een verklaring:

“Hoewel onze onderneming denkt dat het bitcoin cash netwerk wereldwijd door de massa zal worden overgenomen, vinden wij het ook belangrijk om vrije markten en keuzevrijheid te bevorderen.”

De verwachting is dat de exchange begin september zal lanceren. Daarnaast zal het de grootste gekapitaliseerde munten, waaronder Bitcoin, Ethereum en Litecoin aanbieden. Het handelsplatform is bovendien van plan om ongeveer 50 handelsparen aan te bieden, evenals Simple Ledger Protocol (SLP) tokens die zijn gekoppeld aan de BCH blockchain.

Voormalig CEO en voorstander van bitcoin cash Roger Ver zei:

“We staan aan de vooravond van iets heel spannends met SLP-tokens. Het is het begin van een wereld waarin we alles kunnen tokeniseren en, als mensen het potentieel beseffen, eisen ze een plek om hun tokens te verhandelen.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!