HPB maandelijkse update

We starten dit artikel met een korte introductie over High Performance Blockchain. Vervolgens zetten we alle belangrijke gebeurtenissen van de maand juli op een rijtje. We hebben genoeg nieuwtjes om te delen. Waaronder een gloednieuwe HPB website, grote partnership aankondiging en een nieuwe listing. Stoelriemen vast en lees aandachtig mee!

Wat is High Performance Blockchain?

HPB is een nieuwe blockchain hardware- en software-architectuur, gericht op het realiseren van de prestatieverbetering van dApps. HPB heeft een permissionless blockchain-architectuur die een op maat gemaakte open source hardware, de Blockchain Offload Engine (BOE), combineert met High Performance blockchain-software. Als je je herinnert hoe ASIC-miners de mining van BTC veranderden of hoe GPU’s de gokindustrie veranderden, zul je waarschijnlijk tot de conclusie komen dat het creëren van een speciale hardware een heel logische stap is voor de hele industrie. Zelfs de snelheid van het internet was enorm toegenomen dankzij hardwarevorderingen zoals ADSL of glasvezel. HPB is de eerste speler op de markt die met succes hardware heeft ontworpen en gefabriceerd die speciaal is ontwikkeld om de transactiesnelheid van blockchain te verbeteren. Wil je meer te weten komen over HPB? Klik dan hier en lees meteen onze coin review!

Kort geleden heeft HPB een nieuwe video gepubliceerd op YouTube waar uitleg over High Perfomance Blockchain wordt gegeven. Erg leuk hoe dit in elkaar is gezet. Let op, deze video is wel in het Engels!

https://www.youtube.com/watch?v=RmiX39zzgmw&t=22s

1. De nieuwe HPB website

Met trots mochten wij afgelopen week de nieuwe website van High Perfomance Blockchain aan jullie presenteren. Een gloednieuwe website waar de afgelopen tijd keihard aan gewerkt is. Het team heeft er alles aan gedaan om een mooie website neer te zetten. We kunnen jullie alvast meegeven dat het ze zeker is gelukt. Klik hier voor de website!

2. HPB sluit zich aan bij het grote Chinese multi-platform ‘Shanghai Youwan’

HPB is een grote partnership aangegaan met Shanghai Youwan (www.1768.com) om zijn mobiele games en de HPB Wallet te verbinden. Het doel is om de verbonden ecosystemen van beide partijen uit te breiden. Deze nieuwe samenwerking brengt veel nieuwe games naar het HPB-platform. Zo zal HPB geintegreerd worden in het netwerk van de apps en zullen bedrijven HPB munten en de blockchain van HPB gebruiken.

HPB zal dus volledig geïntegreerd worden in het betalingssysteem van Shanghai Youwan. Interessant is dat Shanghai Youwan eigendom is van PingAn Entertainment, dat toebehoort aan PingAn Insurance. Ping An Insurance is ’s werelds grootste en meest waardevolle verzekeraar, met een waarde van $217 miljard.

Door de integratie van HPB op het platform zullen nieuwe functies beschikbaar zijn, zoals het omzetten van HPB-munten binnen in-game valuta. Ook zal HPB geintegreerd worden in de betalingssystemen van grote bedrijven, zoals JD.com, China Telecom en alle bedrijven die onder de Ping An Group vallen.

Met een multiplayer online gamingplatform biedt Shanghai Youwan gaming- en entertainmentdiensten aan miljoenen gebruikers. Met meer dan 300 werknemers die 20 spellen per jaar ontwikkelen, heeft het platform meer dan 800 miljoen accounts. Dit nieuwe initiatief stelt HPB en zijn blockchain-infrastructuur bloot aan een enorm deel van het publiek en is een geweldige opstap naar het normaliseren van de technologie voor gedistribueerd grootboek in het leven van mensen.

Het partnerschap zelf zal ook vooruitgang boeken op andere gebieden die worden bediend door Shanghai Youwan, zoals hun strategische doelen om gezondheidszorg, voedsel, huisvesting, transport en entertainment te innoveren. Een hoofddoel is het faciliteren en implementeren van big data-oplossingen die in staat zijn om al deze elementen te bedienen en alles in één uitgebreid ecosysteem te brengen.

De blockchain-oplossingen van Shanghai Youwan hebben een lange weg afgelegd in de onderzoeksfasen, en nu met HPB als hun eerste publieke ketenpartner, gaan ze door naar de ontwikkelings- en implementatiefasen. Het unieke aanbod van HPB van een hardware gecombineerd met softwareoplossing bracht synergie binnen hun respectieve platforms, waarbij de vereisten voor beveiliging, schaalbaarheid en flexibiliteit werden aangevinkt. De reikwijdte van dit partnerschap en deze initiatieven zijn een ander signaal dat de wereld laat zien dat blockchain-acceptatie aan de gang is en dat het potentieel moet worden geïntegreerd in ons dagelijks leven.

Gezien de duidelijke voordelen die HPB biedt met betrekking tot prestaties, beveiliging en schaalbaarheid, zal het volgende doel na de integratie van onze technologie zich richten op het potentieel in big data-beheer en een extra beveiligingslaag bieden voor de gegevens van Shanghai Youwan. Denk aan de betrouwbaarheid van resultaten van data-analyse en de effectiviteit van de datamining-activiteiten. De blockchain-technologie van HPB zal Shanghai Youwan helpen beter tegemoet te komen aan de consumptievoorkeuren van de gebruikers en het doel bereiken om een ​​onderling verbonden gateway voor het gebruikersecosysteem te bieden.

3. Nieuwe games in de HPB Wallet

In de eerste stap van de nieuwe samenwerking tussen www.1768.com (Shanghai Youwan) en HPB, zal het bedrijf 9 van hun games naar de HPB Wallet verplaatsen. Daarnaast is een geweldig nieuw puzzelspel genaamd Digdig officieel geïntegreerd in de Blockchain van HPB en live in de HPB Wallet.

Zodra je in de HPB wallet verschijnt

4. HPB gelist op BitMax.io (BTMX.com)

BitMax.io heeft de listing aangekondigd van High Performance Blockchain (HPB). Handelen voor de HPB/BTC- en HPB/USDT-paren is beschikbaar vanaf dinsdag 30 juli. Als onderdeel van de samenwerking zal het BitMax.io-team het HPB-team tijdens de platformintroductie strategische ondersteuning bieden. “De unieke en innovatieve oplossing van HPB voor het samenvoegen van specifieke hardware in elk node met blockchain is een echte volgende stap voor de industrie”, aldus Dr. George Cao, mede-oprichter en CEO van BitMax.io.

“We zijn verheugd om te zien hoe ver HPB ons kan brengen in de toekomst van blockchain-technologie.”

Mocht je de Q&A gemist hebben, lees deze dan hier. Let op, deze Q&A is wel in het Engels!

5. HPB spreekt op KuCoin Blockchain Conferentie

Op 25 juli gaf HPB opnieuw een keynote op de KuCoin 2019 Blockchain Day-conferentie in Korea, georganiseerd door Kucoin en mede-georganiseerd door de Global Blockchain Innovative Capital en Block 72. Dit evenement heeft HPB’s merkbekendheid enorm bevorderd om de uitbreiding naar de Koreaanse markt te vergemakkelijken, en bracht vele geweldige keynote- en panelsprekers van internationale markten binnen.

Bekijk hieronder de social media kanalen van HPB:
HPB Telegram
HPB Twitter
HPB Youtube
HPB Medium

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!