Justin Sun biedt excuses aan voor overhypen

Justin Sun, de oprichter van de Tron (TRX), heeft via zijn sociale mediakanaal een publieke verontschuldiging afgegeven voor het overhypen van bepaalde cryptocurrency gebeurtenissen. Dit werd duidelijk in een post dat op donderdag 25 juli op CoinDesk geplaatst werd.

Sun publiceerde donderdag een bericht op Weibo in het Chinees, waarin hij oprecht zijn excuses aan het publiek, de media, ambtenaren en regelgevende autoriteiten aanbiedt voor zijn overdreven marketingacties. Hij ging vooral dieper in op zijn recente publicatie van de langverwachte liefdadigheidslunch met Warren Buffett.

Hij zei:

“Mijn bedoeling om met Buffett te lunchen was vanwege mijn bewondering voor hem en mijn enthousiasme voor het goede doel.

Het was eenvoudig, maar ook met eigenbelang om de blockchain-industrie en mijn project te promoten. Maar mijn onvolwassen, naïeve en impulsieve gedragingen met mijn grote mond hebben het tot een uit de hand gelopen en mislukte over-marketing hype gebracht en geleid tot een aanzienlijke reeks onverwachte gevolgen.

Gedurende het hele proces ging ik van opgewonden, naar bezorgd, geïrriteerd en toen doodsbang en spijtig. … Het leidde tot een negatieve invloed op het publiek en trok ook zorgen van toezichthouders die om me geven. Ik wil nogmaals zeggen: het spijt me.”

Sun geeft niet aan om welke toezichthouders het gaat, echter noemt hij de term meerdere keren in het bericht. Het bericht komt vlak nadat de lunch met Warren Buffet uitgesteld werd, vanwege nierstenen bij Justin Sun.

Sun zei het volgende:

“Door mijn ziekte zal ik wat rust nemen, mijn publiciteit verminderen over Weibo en media-interviews. Alle inspanningen voor publiciteitsstunt moeten teruggaan naar de ontwikkeling van de technologie.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!