Justin Sun

Justin Sun nodigt eToro-oprichter uit voor lunch met Buffett

Nog maar drie dagen te gaan tot de lunch van Tron oprichter Justin Sun met Warren Buffett. Echter heeft Justin Sun nog een grote naam en goede vriend uitgenodigd, Yoni Assia, oprichter en CEO van eToro.

Sun schreef:

Na zijn bericht op zondagmiddag, kreeg hij snel een antwoord terug:

Sun nodigde ook Circle CEO Jeremy Allaire uit voor de lunch, een feest waarvoor hij een donatie van $4,57 miljoen betaalde. De donatie die naar de Glide Foundation gaat wordt beschouwd als een gelegenheid om Warren Buffett te overtuigen over cryptocurrency. De oprichter van TRON zei dat ze in San Francisco zouden dineren, een locatie die door Sun gezien wordt als een krachtbeweging.

“Ik geloof in een lange termijn strategie en ben dus zeker een grote fan van Buffett en zijn lange termijn strategie voor beleggen” schreef Sun op Medium.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie