Coinbase CEO vertelt over toekomstvisie

Brian Armstrong, CEO van de grote Amerikaanse crypto-exchange Coinbase, gelooft dat het bedrijf over vijf jaar minder met handel en meer met adoptie zal bezighouden.

Coinbase richt zich op adoptie

Armstrong presenteerde de visie van zijn bedrijf gedurende een AMA-sessie op 19 juli. Hij vertelde dat hij Coinbase niet alleen als een handelsbeurs beschouwt, maar eerder als een universele entiteit die adoptie van crypto stimuleert. Hij voegde hieraan toe:

Het doel is om de wereldwijde crypto-economie te helpen groeien. We willen mensen op de markt verbinden en de cryptogemeenschap uitbreiden, om mensen te helpen cryptocurrencies te gebruiken voor meer dan alleen kopen en verkopen.”

Ook vertelde hij over enkele recente ontwikkelingen binnen het bedrijf, zoals het gestimuleerde crypto-onderwijsprogramma Coinbase Earn. Daarnaast zal het platform binnenkort cryptolending en margehandel mogelijk maken. Armstrong legde uit:

“Over vijf jaar hoop ik dat we veel verder zijn. Duizenden bedrijven zullen crypto geïmplementeerd hebben.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!