Coinbase Earn nu beschikbaar in meer dan 100 landen

Crypto platform Coinbase heeft het Coinbase Earn programma in meer dan 100 landen voor het publiek geopend. Dit meldde de onderneming in een persbericht op 17 mei.

Coinbase Earn werd geïntroduceerd in 2018 en deelname was alleen mogelijk indien je een uitnodiging had gekregen. Met het programma biedt Coinbase zijn gebruikers de mogelijkheid om cryptocurrencies te verdienen voor het beantwoorden van quizzen. In ruil voor het maken van quizzen over Stellar Lumens (XLM), ZCash (ZEC), Basic Attention Token (BAT), and 0x (ZRX), kunnen gebruikers die munten verdienen.

Coinbase verklaarde dat volgens een enquête die zij hadden uitgevoerd, niet crypto gebruikers terughoudend en tegelijkertijd leergierig waren om in crypto te investeren.

“Een van de grootste obstakels die mensen tegenhield om een nieuwe digitale activa te ontdekken, was het gebrek aan kennis over dat bezit. Veel van de mensen die we ondervroegen, gaven wel aan om te willen leren over nieuwe en andere crypto activa dan Bitcoin, maar wisten niet waar te beginnen.”

Coinbase voegde hier het volgende aan toe:

“Met Coinbase Earn bieden we nieuwe mogelijkheden voor mensen om meer te leren over cryptocurrency en blockchain-technologie. Met deze internationale uitbreiding kan iedereen met een smartphone in een ondersteund land nu crypto verdienen, terwijl ze over crypto leren door simpelweg een gratis Coinbase account te maken. Dit betekent dat miljoenen mensen nu een vertrouwde, veilige en legale brug hebben naar de crypto-economie, zelfs als ze geen creditcard of bankrekening hebben waarmee ze cryptocurrency kunnen kopen.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!